Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 7 februari 2019

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 6 Februari 2019 / via Shelley Young


Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
6 Februari 2019 / via Shelley Young


Een veelvoorkomend onderwerp dat voor genezing voor velen van jullie naar boven komt, is het geloof dat je niet goed genoeg bent. Deze overtuiging staat aan de basis van alle zelfopgelegde beperkingen. Het is onmogelijk om in je hoogste levensuitdrukking te stappen en toch dit valse geloof te dragen. Het zou neerkomen op proberen te springen met een aambeeld om je nek gebonden.

Het is tijd voor jullie om deze waarheid te omarmen - je bent genoeg. Je bent meer dan genoeg. Je bent goed. Je bent van nature goed. Het feit dat je dit bericht leest en geïnteresseerd bent in zelfverbetering, bewijst dat punt.


Jullie ascensie proces gaat over de herontdekking van jullie eigen unieke goedheid - jullie ware goddelijke essentie. Er is nooit een tijd geweest dat je niet goed genoeg bent geweest. Jullie zijn allemaal geïndividualiseerde aspecten van God. Hoe konden jullie dus iets anders dan goed genoeg zijn? In feite, hoe konden jullie iets minder dan spectaculair zijn?

Laat die oude overtuiging los die alleen was ontworpen om jullie te laten gehoorzamen aan de verlangens van iemand anders die niet in staat was jullie te zien in jullie eigen waarheid en schoonheid. Verplicht jullie zelf je nooit opnieuw te verwonden met dat oude oordeel en met jouw eigen zelfspraak. Laat jullie essentie mooi en helder schijnen want dat is precies hoe wij jullie zien - als mooie, heldere, moedige zielen, die de verschuiving op jullie planeet sturen als tedere, gevoelige wezens van liefde.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Wij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

Alvast bedankt, Ine & Martien