Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 6 februari 2019

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 5 Februari 2019 / via Shelley Young


Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
5 Februari 2019 / via Shelley Young


Als je probeert iets te creëren of je te verplaatsen in iets, en het voelt aan alsof het volkomen vast zit, komt dat omdat er een ontbrekend energetisch ingrediënt is dat nodig is voor zijn manifestatie. Dit kan de energie zijn van een bepaalde persoon, een bijkomend element, een energetische verandering die nodig is om volledig in resonantie te komen, of gewoon een afstemming die gepaard gaat met goddelijke timing.

Dus als iets vastloopt, hoe kun je het dan uitbreiden? Wat kun je eraan toevoegen? Met welke nieuwe energie kun je het inspireren? Er is veel kracht in het stellen van een bredere intentie of om uit te breiden wat je bereid bent te ontvangen, en je over te geven aan het profileren van dat bredere net.


Controleer met je lichaam. Voel je je gecontracteerd? Je kunt niet vanuit een ruimte van vernauwing creëren. Voel wat je kunt toevoegen of losmaken voor jouw creatie tot je eigen energie expansief aanvoelt. Dat is wanneer je weet dat je bent verschoven uit angst, twijfel en controle en terug in je hart, de ruimte van waaruit je altijd wenst te creëren.

Als je al die dingen hebt gedaan en er gebeurt nog steeds niets, dan is het een kwestie van Het Universum dat de elementen voor je aantrekt die allemaal samenkomen volgens de beste timing om jouw succes te verzekeren. Gebruik de tijd die je hebt om te blijven groeien en op andere manieren te evolueren, of gewoon te berusten in geloof en vertrouwen en deel te nemen aan activiteiten die jou vreugde brengen.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl