Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 3 februari 2019

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 2 Februari 2019 / via Shelley Young


Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
2 Februari 2019 / via Shelley YoungVertrouwen is het geloof in iets dat groter is dan jouw zelf. Vertrouwen is de overtuiging dat dat grotere iets op alle manieren consistent voor je daar is. Het is jouw geloof en vertrouwen dat je in staat stelt om, zo gemakkelijk als mogelijk, met de stroming mee te gaan. Als je weerstand biedt tegen de stroom, wat kun je dan doen om jouw vertrouwen te verdiepen?

Vertrouwen is een ongelooflijk belangrijk element in jouw leven, want het is wat jou expansie, groei en voorwaartse beweging toestaat. Vertrouwen is ook het element waar de meeste mensen het meest mee worstelen. Je verdiept jouw vertrouwen door met Het Universum te werken, via meditatie, door hulp te vragen, op tekenen te letten en te spelen met de goddelijke combinatie van overgave, vertrouwen, geloof, en stroming.


Je zou kunnen beginnen het als een experiment te behandelen. Geef je over met de intentie voor je hoogste goed, ga de stroming in met je geloof en vertrouwen en kijk wat er gebeurt. Let op de tekenen en synchroniciteiten. Als je jezelf toestaat om in het systeem te blijven en op te letten, zul je de magie zien die overvloedig om je heen aanwezig is, en hoe ongelooflijk geleid en verzorgd je bent.

Je zult beginnen te herkennen dat, wanneer je de goddelijke combinatie gebruikt, dingen met veel groter gemak samenkomen en je dagen aangenamer zijn, en als je dat niet doet, dingen meer moeilijker aanvoelen. Door ervoor te kiezen om keer op keer naar het overgave, geloof, stroom, vertrouwmodel te gaan, zul je echt gaan zien hoe mooi Het Universum je begeleidt. En vanaf daar zal jouw geloof en vertrouwen groeien en zich verdiepen en de deur openen naar acceptatie en toelating, wat de ervaring van vrede schept.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


 Wij vragen om uw ondersteuning

Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

Alvast bedankt, Ine & Martien