Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 16 februari 2019

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 5 Februari 2019 / via Shelley Young


Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
15 Februari 2019 / via Shelley Young


Er is een interessant fenomeen dat op aarde gebeurt. Traditioneel deden mensen die op hun healing- / verlichtingsreizen waren, hun helende werk op afstand als het ging om levens en het ophalen van zielenfragmenten, vaak door het gebruik van meditatie, droomtoestanden of hypnose. Hoewel dit zeker adequaat was, is dit de afgelopen jaren aan het veranderen, wat een graadmeter is voor hoe ver je bent geëvolueerd.

Veel verlichte mensen bezoeken nu fysiek de plaatsen waar de verwonding plaatsvond en
waar de genezing kan plaatsvinden. Dit heeft zich veranderd van een helende gelegenheid voor de mens in om zowel een genezing voor de persoon als voor het land te zijn. De genezing die voortkomt uit het bezoeken van die specifieke plekken, brengt de persoon in een grotere staat van heelheid en verankert ook die staat van transmutatie en heelheid in het land zelf. Het wordt een tweevoudige genezing.


Je wordt misschien geleid om plaatsen te bezoeken waar je nog nooit aan gedacht had. Je
bevindt je misschien op zo'n plek wat een emotionele reactie heeft veroorzaakt, wat altijd
een indicatie is dat dit soort processen zich voordoen. Het is een opmerkelijke dienstbaarheid aan jezelf en aan de planeet, dat je nu op Aarde op je genezingstochten reist. Dit is een ander aspect van de verschuiving dat jou de voortgang toont die is gemaakt en jouw opkomende meesterschap in het rijk van lichamelijkheid.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Wij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

Alvast bedankt, Ine & Martien