Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 15 februari 2019

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 14 Februari 2019 / via Shelley Young


Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
14 Februari 2019 / via Shelley Young


Liefde is een mooie combinatie van acceptatie en verbinding. Op deze dag die focust op liefde, vieren we jouw hartverbindingen met jou.

Wat als je geen geliefde in je leven hebt? Kun je die connectie nog steeds vieren omdat je ziel altijd precies weet hoe zich te verbinden met de energie van jouw  volgende grote liefde. Stop gewoon, nog steeds jezelf, en voel hun aanwezigheid  energetisch. Eer hun bestaan, en voel de liefde die al bestaat tussen jullie twee!

Hetzelfde geldt voor de dierbaren die je al kent en die op deze dag misschien niet zo dicht bij je in de buurt zijn. Sluit gewoon je ogen, maak contact met ze en voel hun liefdevolle omhelzing. Wikkel ze in jouw liefde!


Dierbaren, de energie van liefde overstijgt tijd, ruimte en lichamelijkheid. Het is een glorieuze energie die kan worden erkend en gedeeld in veel verschillende dimensies en manieren, die allemaal even geldig en mooi zijn.

Terwijl je bij het bent, waarom zou je je dan niet openstellen voor de immense liefde die wij voor je hebben? Deze dag is een dag om de vele verschillende manieren waarop liefde kan worden gevoeld en uitgedrukt, te eren en te omarmen, wat op zijn beurt zorgt voor rimpelingen van liefde in Het Universum.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nlWij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

Alvast bedankt, Ine & Martien