Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 11 februari 2019

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap /10 Februari 2019 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
10 Februari 2019 / via Shelley Young


Als je een beperkende overtuiging hebt die je blijft herhalen als een mantra, raden we je aan het energetische tegengif te vinden om het te vervangen.

Als je bijvoorbeeld gelooft dat het niet veilig is om iemand te vertrouwen, kun je je voorstellen dat het energetisch van je wordt vrijgemaakt met wat voor beelden dan ook voor jou werken, en het wordt vervangen door een nieuwe verklaring.

Dus misschien heb je het geloof dat alleen dwazen anderen vertrouwen. Een wonderbaarlijk en veel krachtiger geloof zou zijn: "Ik vertrouw met wijsheid en met onderscheidingsvermogen." Zie dus hoe het oude afbrokkelt of verdwijnt en zie het nieuwe uitgeschreven en zich vestigend in jouw energieveld. Wanneer je de nieuwe uitspraak vindt die jou genezing geeft, zul je een subtiele maar duidelijke verandering voelen in je hartcentrum.

Je kunt dit doen met alles waarvan je denkt dat het je tegenhoudt of elke ruimte waar je je vast voelt zitten. Je zou "Niets komt samen voor mij" kunnen vervangen met "Dingen manifesteren zich voor mij met gratie en gemak." Je zou "Niemand begrijpt mij" kunnen vervangen door "Ik ben gezien, vereerd en gewaardeerd in mijn waarheid." "Het Leven is hard "met" ik verander mijn leven in een prachtig avontuur ".

Zie je? Jij bent de auteur van je eigen levensuitdrukking en er is een enorme kracht voor jouw woorden en overtuigingen. Noteer jouw zelfbeperkende zelfpraat wanneer je deze aantreft, zodat je kunt beginnen met het herschrijven ervan.

Als je onderweg je gedachten niet begrijpt, wat heel normaal is voor oude overtuigingen omdat ze al zo lang bij je zijn, is dat oké. Wacht gewoon tot je je ongemakkelijk voelt en onderzoek vervolgens de gevoelens achter dat ongemak. Zodra je de gevoelens hebt geïdentificeerd, kun je de woorden onthullen die je herhaalt en die die gevoelens ondersteunen en ga dan vervolgens door met het herschrijfproces.

Dit is een zeer eenvoudige en krachtige techniek die absoluut voor iedereen beschikbaar is. Voor elke verandering die je doormaakt, zijn er meer oude overtuigingen die kunnen worden ontdekt en herontdekt om beter te kunnen eren wat je echt wilt en verdient. En als je hulp nodig hebt bij het maken van jouw nieuwe verklaringen, staan wij altijd voor je klaar. Roep ons gewoon op voor hulp want het is onze grootste eer om jou te dienen in jouw bevoegdheid en evolutie.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Wij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

Alvast bedankt, Ine & Martien