Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 1 februari 2019

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 31 Januari 2019 / via Shelley Young


Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
31 Januari 2019 / via Shelley Young


Wanneer emoties opkomen om losgelaten te worden - kan het labelen van hen een zeer nuttige oefening zijn, want het zal je helpen bij het gevoel in hen. Je zult verbaasd zijn om te ontdekken dat als je eenmaal ergens iets in voelt en het op de juiste manier labelt, het onmiddellijk zal verdwijnen. Als het aanhoudt, voel dan opnieuw om andere emoties te identificeren die mogelijk deel uitmaken van de mix.

Je kunt je bijvoorbeeld ergens door gekwetst voelen. Je voelt in de pijn en het neemt iets af, maar er is nog steeds ongemak daar. Je voelt weer en je ontdekt teleurstelling. Na het loslaten van dat, voel je nog steeds ongemak en realiseer je je dat er verdriet is. En misschien frustratie. En daaronder angst. Hoe opmerkelijk dat je zo ver bent gevorderd dat je er nu bij kunt blijven en heel veel verschillende lagen tegelijk kunt genezen!


Dit is de manier om te verwerken wat klaar is om te vertrekken en wat je wilt loslaten, want het is door jouw onderzoek en naamgeving van de emotie dat je het jouw toestemming geeft om te gaan. Zoals met alle dingen, leidt jouw vrije wil en jouw eigen goddelijke leiding de weg. En, natuurlijk, we staan altijd voor je klaar om te helpen met het proces als je ons om hulp vraagt.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nlWij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

Alvast bedankt, Ine & Martien