Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 9 februari 2019

12 Tekenen Dat Je Een natuurlijk Geboren Genezer Bent En Het Niet Weet. / door Gerald Sinclair /10 januari 2019

12 Tekenen Dat Je Een natuurlijk Geboren Genezer Bent En Het Niet Weet.
door Gerald Sinclair /10 januari 2019


Gerald Sinclair:  In deze tijd zijn we geneigd de krachten in onszelf te vergeten. Genezing is niet altijd iets wat artsen doen, als je iemand bent die anderen op een energetisch niveau geneest, bestaat de kans dat je het zelf niet eens weet.

De meesten van hen die in staat zijn om sjamanistisch werk te doen of gewoon energievelden te reinigen, zijn zich over het algemeen niet bewust van hun vermogens in deze gemoderniseerde wereld. Ze kunnen zich anders voelen, maar ze worstelen voor het grootste deel om te begrijpen waarom ze de dingen ervaren die ze zijn. Ze voelen zich aangetrokken tot posities waarin ze goed kunnen doen in deze wereld en zijn erg geneigd om alles wat ze kunnen om de levens van de mensen om hen heen te verbeteren.

Als je wilt weten of je al dan niet een  genezer  bent, moet je de tijd nemen om de onderstaande lijst met tekens te bekijken. Deze tekenen zullen aanwezig zijn in de levens van alle genezers en zullen hen echt onderscheiden van de rest van de mensen op deze planeet. Genezers zijn echt in staat om zoveel meer te doen dan de meeste zich ooit zouden kunnen voorstellen, dus als je er een bent, zou je eraan moeten werken om je vaardigheden te verbeteren, dit geschenk is niet iets dat genegeerd moet worden.

12 Tekenen Dat Je Een Genezer Bent,
 Of Je Het Nu Wel Of Niet Kunt Zien:

1. Je bent een goede luisteraar.

 

Genezers zijn enkele van de beste luisteraars ter wereld. Ze zijn altijd in staat om de informatie die naar hen gespuwd wordt op te nemen, hoe serieus het ook is. Als genezer heb je allerlei gekke dingen gehoord en het gevoel alsof je moet luisteren wanneer mensen naar je toe komen. Je bent niet zo goed in nee zeggen of om jezelf te verwijderen uit de situatie zoals je zou moeten zijn.

2. Je hebt nooit het gevoel dat je echt ergens bij hoort.

 

Jij als genezer hebt misschien niet het gevoel dat je ergens bij past. Je zult je waarschijnlijk het meest als een buitenstaander of zwerver voelen, zelfs als je thuis bent en naast degenen leeft die het meest om je geven. Dit komt omdat je bij de Bron hoort en alleen hier bent om het werk te doen dat voor je is geplaatst.

3. Je gaat meestal uit van je eigen manier om anderen te helpen.


Natuurlijk lachen de meeste mensen er wel om, maar als je een genezer bent, kan je niet anders dan er zijn voor de mensen die je nodig hebben. Als je iemand ziet die worstelt, zul je je best doen om hun situatie een beetje beter te maken. Je doet alles wat je kunt voor alle mensen in je leven.

4. Als je iets voelt, voel je het intenser dan de meesten.


Genezers voelen hun emoties op een dieper niveau dan de mensen om hen heen. Als iets hen raakt, raakt het hen hard. Als je een genezer bent, dan neem je alles, zelfs de kleine dingen ter harte. Eén tegenslag kan letterlijk aanvoelen als het einde van de wereld.

5. Je hoort of ziet dingen wat andere mensen niet kunnen.


Als genezer kun je dingen zien en horen die velen niet zullen kunnen oppikken. Dit kunnen vage berichten zijn van je gidsen of het daadwerkelijk in staat zijn om te communiceren met degenen van de andere kant. Dit alles varieert van persoon tot persoon en kan soms op een zeer onbeduidend niveau zijn.

6. Je bent een zeer introverte persoon.


Als je een genezer bent, zul je waarschijnlijk ook vrij introvert zijn. Als je in de buurt bent van een heleboel andere mensen of in een menigte, zul je het moeilijk krijgen. Het zal je van jouw energieën ontdoen, leegtrekken, en je uitgeput laten voelen.

7. Je bent echt goed in het aanmoedigen van andere mensen.


Als genezer kun je anderen gemakkelijk opvrolijken. Als iemand boos is, is jouw glimlach meer dan voldoende om hun dag weer op te fleuren. Het is alsof je kunt voelen wanneer er iets mis is (wat je normaal ook kunt) en precies weet wat je moet zeggen. Je hebt echt een manier van helpen met woorden.

8. Je kunt dingen waarnemen wat anderen niet kunnen.


Genezers kunnen dingen waarnemen die andere mensen niet kunnen waarnemen. Je zult de energieën om je heen kunnen oppikken. Als een kamer overweldigend negatief is of als er een dreiging achter de deur aan je rechterkant is, zul je het voelen. Hoewel dat gevoel soms zwak is, zal het nog steeds behoorlijk aanwezig zijn in jouw leven.

9. Je voelt je veel meer verbonden met dieren en de natuur dan met mensen.


Als je een genezer bent, zul je je veel meer verbonden voelen met de natuur en dieren dan met de mensen om je heen. De natuur en de dieren zijn onschuldig terwijl mensen behoorlijk besmet zijn. Hun energieën komen veel aantrekkelijker voor je over.

10. De meeste mensen komen naar jou voor advies.


Hoewel het soms een beetje frustrerend kan zijn, kunnen mensen je vaak om advies vragen als je een genezer bent. Ze weten dat je hen zult vertellen wat ze moeten horen in plaats van wat ze willen horen. Ze begrijpen dat je in tegenstelling tot de meeste andere mensen in staat bent om dingen vanuit een extern perspectief te bekijken en ze de woorden te geven die ze zouden moeten volgen.

11. Je bent in staat om mensen heel gemakkelijk te lezen.


Als je een genezer bent, kun je zonder veel moeite andere mensen lezen. Je kunt hun intenties voelen en vertellen of ze al dan niet oprecht zijn wanneer ze met je spreken. Je pakt een heleboel dingen op die de meeste andere mensen zich niet konden voorstellen dat dat mogelijk was.

12. Kinderen lijken behoorlijk aangetrokken tot je te zijn.


Als je in je hart genezer bent, komen kinderen naar je toe, of je ze nu leuk vindt of niet. Ze zullen zich veilig voelen, zelfs als je geen woord zegt. Je kunt merken dat je op verschillende manieren voor hen zorgt dan je ooit had verwacht. Ze kunnen jouw aura voelen en weten dat je ze nooit pijn zou doen en dat je hen zal helpen wanneer ze het nodig hebben.


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nlWij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

Alvast bedankt, Ine & Martien