Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 20 januari 2019

Zie jij het grotere plaatje? / 19 januari 2019 / uitjebewust.nl

Zie jij het grotere plaatje?
19 januari 2019 / uitjebewust.nl


Van het gas af (terwijl ze in Spanje dolgelukkig zijn dat ze net op gas worden aangesloten), elektrisch rijden (productie=vele malen vervuilender dan van wat er nu rondrijdt en wat gaan we eigenlijk doen met al die accu's waarvoor Moeder Aarde gepunderd is?), zonnepanelen (die (radioactieve) straling afgeven), enz. Het is geldklopperij en de burger betaalt. Niet alleen in geld. Even voor de duidelijkheid: Nederland is het rode stipje op deze kaart... China bouwt 40 nieuwe kolencentrales en vraagt nog steeds subsidie voor economische ontwikkeling, terwijl zij de 2e machtigste werelspeler op dit moment zijn en wereldwijd de grootste vervuiler. Als we een betere wereld willen creëren, dan zijn hele andere maatregelen nodig... Maar in een wereld waar alles draait om geld, macht en ego zullen politici geen maatregelen nemen die jou verder zullen helpen en de wereld écht zullen verbeteren, want daar zit geen verdienmodel achter. Wil de mensheid zichzelf en Moeder Aarde helpen, dan zullen we samen die gezonde toekomst moeten gaan realiseren.

#andersleven #verbindenmetgelijkgestemden #weigerplastic #koopregionaal #koopbiologisch #denkalleenpositief #genietvandenatuur #biedteenhelpendehand #weesdankbaar, #deelmetelkaar #oordeelniet en #verspreidliefdelichtencompassie.

Lukt het jou om dit in 2019 vol te houden?

Na deze en reeds eerdere boodschappen over het gevolg van elektrische auto’s en de plundering van de prachtige zoutvlaktes van Zuid-Amerika kwam ineens het volgende artikel in beeld:

Op die momenten ben je zo dankbaar dat je mee mag werken aan het vergroten van bewustZIJN bij de mensheid.