Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 15 januari 2019

UITNODIGING "LICHTKETTING"

 UITNODIGING "LICHTKETTING" 


Lieve lezers van wakkeremensen,

Wij nodigen u en iedere geïnteresseerde van harte uit voor de jubileumactiviteiten van de Bruno Gröning-Vriendenkring, die in januari en februari 2019 plaats vinden, ter gelegenheid van:

* de 60e sterfdag van Bruno Gröning (1906-1959),
* het 40 jarig bestaan van de intussen wereldwijde Bruno Gröning-Vriendenkring
* het 30 jarig bestaan van de Bruno Gröning-Vriendenkring in Nederland
* 15 jaar vertoning van de documentairefilm "Het fenomeen Bruno Gröning".

Wereldwijd vinden er in ruim 700 steden, in zalen en bioscopen jubileum-voorstellingen plaats. Aansluitend zijn er in vele steden ook informatieve lezingen over het "fenomeen Bruno Gröning". Hierdoor vormen we wereldwijd een zogenaamde "Lichtketting", die mensen weer hoop op hulp en genezing kan geven. 

Hulp en genezingen zijn - ook nu 60 jaar na het overlijden van Bruno Gröning op 26 januari 1959 - eerder regel dan uitzondering. Bezoekers spreken steeds weer over prachtige hulp of genezingen, die zij tijdens of na het bekijken van de documentairefilm en/of het bezoeken van een informatieve lezing mogen beleven. 

Daarom nodigen wij alle geïnteresseerden uit om de bijzondere 5-uur durende documentairefilm (in 3 delen) te bekijken: 

Première online via YouTube op
vrijdag 18 januari a.s. om 19.00 uur 

Vanaf 19 januari tot 8 februari is een unieke gelegenheid
deze film 24/7 te bekijken via YouTube 

Iedereen kan op deze wijze de genezende "Heilstrom" zelf ervaren. Deze activiteiten van de Bruno Gröning-Vriendenkring zijn wereldwijd vrijblijvend en gratis toegankelijk; een gift is welkom.

Via genoemd YouTube kanaal kunt u zich alvast een beeld vormen, door het bekijken van diverse Teasers en Trailers.

Op de filmwebsite www.bruno-groening-film.org kunt u tevens bekijken waar en wanneer in Nederland, c.q. wereldwijd, de documentairefilm "Het fenomeen Bruno Gröning" (blauwe stip op de filmwebsite) in zalen/bioscopen vertoond wordt. Verder wordt er op een aantal plaatsen ook de documentairefilm "Het fenomeen van de genezing" vertoond (gele stip op de filmwebsite).

Algemene informatie over de Bruno Gröning-Vriendenkring en zijn leer vindt u op:


Wij willen graag deze unieke uitnodiging verspreiden naar geïnteresseerde van Bruno Gröning (Groening). Deze lichtketting zal enorm veel licht en liefde over de hele aarde verspreiden, heel veel goeds brengen en bijdragen tot de grote ommekeer. Bruno Gröning zei: 

"Er is veel dat niet kan worden verklaard, maar niets, dat niet kan gebeuren."

Met hartelijke groet en alvast heel veel kijkplezier ,

Gerda en Hub Hawinkels

Leiding Bruno Gröning-Vriendenkring Nederland

Like ons op Facebook: Bruno Gröning Vriendenkring Nederland