zondag 27 januari 2019

Over Sheldan Nidle en Veronica Keen / 27 januari 2019Lieve vrienden,

Sommigen van jullie zullen gemerkt hebben dat onze vaste channelaars Sheldan Nidle en Veronica Keen sinds oktober vorig jaar lijken te zijn gestopt zijn met channelen. Natuurlijk hebben we geprobeerd om met hen in contact te komen.

Van Veronica kregen we een bericht terug en ze legde uit wat er aan de hand is, maar ze heeft liever niet dat wij daarover teveel zeggen op onze website. Maar het heeft te maken met haar fysieke conditie en de voortdurende aanvallen van de Cabal die gebeuren in haar persoonlijke leven. We hebben onze hulp aangeboden, maar ze zegt dat er niet veel is dat we kunnen doen.

Van Sheldan en zijn vrouw Colleen hoorden we helaas niets terug. We weten dat hij wat lichamelijke problemen had waardoor hij naar het ziekenhuis moest. Maar daarna hebben we geen nieuwe informatie ontvangen. Dit bericht dat ze op hun website plaatsten, was de laatste update die we konden vinden. Als iemand van jullie meer informatie heeft, zou u dan zo vriendelijk zijn om ons dit te laten weten?

Net zoals sommigen van jullie die ons hebben geschreven, missen wij ook zeker de reguliere berichten van zowel Sheldan als Veronica. Laten we hopen dat de dingen binnenkort voor beiden beter zullen worden, zodat we opnieuw van hun channelingen kunnen genieten. Positieve energie sturen en voor hen bidden zal waarschijnlijk nuttig en behulpzaam zijn.

In liefde en licht,


Vertaald: wakkeremensen.blogspot.nl