Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 26 januari 2019

Op Gevoel Leven Is Het Nieuwe Werken. / Luc van Ewijk / 24 januari 2019

Op Gevoel Leven Is Het Nieuwe Werken.
Luc van Ewijk /  24 januari 2019

Je gevoel volgen is de nieuwe wereld. Vanuit liefde dingen doen. Simpel als dat. Dat brengt je overvloed op den duur. Je weet de dag niet. Maar op een dag kun je de schat uitpakken.

Alles vanuit angst zal instorten. Omdat liefde de basis is van deze wereld. En liefde stijgt omdat we willen groeien. Het licht aanzetten in onszelf. Zorgt dat het licht toeneemt in de wereld.

Simpelweg een revolutie in de vorm van energie. Enorme inspiratie pieken zijn er het gevolg van. Omdat je dan enorm aan staat.

Geen zin meer in de oude wereld. Maar toch staan je voeten er nog in. Hoe doe je dat? Nou richt je op jouw wereld. Fuck de rest. Want het draait om jouw binnenwereld.

Je maakt je eigen realiteit. De rest doet er niet toe. En alles is met elkaar verbonden. Zodat ze uiteindelijk ook mee gaan verandering.


Maar het draait om jouw geluk. Maak jezelf gelukkig want zo is het leven bedoelt. Het leven is niet zwaar of hard. Of stopt na je 25ste? Nee dat is onzin.

Leugens om je als financiële slaaf te houden. En het systeem draaiend te houden. We worden onderdrukt en bespeeld. Omdat we niet met onszelf spelen. Omdat we niet een eigen meester zijn.

Maar onze eigen identiteit weg geven aan wat we de maatschappij noemen. Dat is het probleem. Maar ook een leerschool. Zodat we volwassen worden. En kunnen bouwen wat we maar willen. Dat is de wereld waar we naar toe gaan.

Het kan wat vertraagd worden. Maar tegengehouden worden zal niet meer lukken. Uit die schaduwen naar je licht is de enigste weg die er is.

Accepteer het donker in jezelf. Want daar mag nog  licht in stromen. Je levensenergie gaat soepel stromen. Zodat je volledig zelf. Op de wereld komt.

Luc