Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 25 januari 2019

Matthew Ward: een korte geschiedenis van onze Ascentie tot nu toe. / 24 januari 2019 /Door Steve Beckow


Matthew Ward: een korte geschiedenis van onze Ascentie tot nu toe.
24 januari 2019 /Door Steve Beckow

Ik onderzoek de aard en het proces van de "hoogste universele raad" die de Gouden Eeuw van de Aarde heeft ontworpen.

En ik kwam een passage van Matthew Ward tegen dat zoveel in de context plaatst dat ik dacht het hier te plaatsen:

Matthew’s Message, Oct. 19, 2014, at www.matthewbooks.com

Het meesterplan voor de Gouden Eeuw van de Aarde is gebaseerd op de bereidheid van jullie wereld voor internationale verzoening en samenwerking tegen jullie jaar 2007. Het is niet dat de oorzaak van de vertraging toen begon, maar eerder dat de raad had verwacht dat jullie samenleving dat stadium van spirituele en bewuste voorbereiding tegen die tijd bereikt zou hebben.

Als we doorgaan, zullen jullie zien waarom de verwachtingen logisch waren, waarom ze niet werden gehaald en waarom dat jaar op jullie kalender centraal stond in de tijdlijn van de raad. Alles vond plaats buiten voorbij jullie begrip van tijd, maar we zullen ons best doen om het binnen een sequentieel referentiekader uit te leggen.

Het plan kwam tot stand omdat Gaia, de ziel die eeuwen geleden belichaamd was in wat nu jullie thuisplaneet [Aarde] is, een oproep tot hulp deed.


De negativiteit die zich had opgehoopt als gevolg van de meedogenloze bloedvergieten van beschavingen had het licht van de Aarde zodanig verminderd dat haar vermogen om in de omloopbaan te blijven ernstig gevaar liep. De twee vorige afleveringen waarin het leven van de planeet op het spel stond, het loslaten van opeengehoopte negativiteit gebeurde met zo'n cataclysmische kracht dat alle levensvormen omkwamen.

Gaia hield van hen allen, zelfs van de mensen die hebben bijgedragen aan de negativiteit, en elke moment van heengaan bedroefde haar diep. Deze keer wilde ze haar bewoners niet alleen laten overleven, maar fysiek ascenderen met haar planetaire lichaam, dat zou worden hersteld in haar oorspronkelijke ongerepte gezondheid en schoonheid, zodat al haar levensvormen konden bloeien en vrolijk en harmonieus samen konden leven. Haar duidelijke visie op die Aarde manifesteerde zich in het universele continuüm.

Het aanpassen van Gaia's verlangen en de onmiddellijke behoefte van haar lichaam om zichzelf van negativiteit te ontdoen vereiste een enorme hoeveelheid licht, en God machtigde krachtige beschavingen om het te verschaffen. De eerste infusie stabiliseerde de baan van de Aarde, schokte haar los van de diepgewortelde negativiteit van de derde dichtheid en stelde haar in staat om te beginnen met ascenderen.

Natuurlijk, dat licht en alles wat voortkwam uit die verre bronnen, zou ook beschikbaar zijn voor al haar levensvormen, maar hoe de mensheid te motiveren om door de duisternis te kijken die de planeet omhulde, zodat zij "het licht konden zien" was een heel andere kwestie.

Het was op dat punt dat de raad in beeld kwam. Ze accepteerden de taak van het inspireren van de volkeren om de leiding van hun persoonlijke ascensie te nemen door ontvankelijkheid te zijn voor het inkomende licht, zodat ze, met volle kracht, konden beginnen met het genereren van hun eigen Licht.

Dit was essentieel om twee redenen die even belangrijk zijn als ascensie: licht transformeert de koolstofcellen van lichamen in de kristallijne structuur die kan overleven in trillingsniveaus die de aarde uiteindelijk zou bereiken; en door de "sluier" op te lossen tussen bewustzijn van de derde dichtheid en kennis op zielenniveau, opent het licht harten en geesten voor de spirituele verlichting die de groei van de ziel voortbrengt. (1)

Na het bespreken van alle ingewikkelde complexiteiten en vereisten - op de allereerste plaats dat de vrije wil van iedereen moet worden gerespecteerd in overeenstemming met het edict van de Schepper aan heersers van alle Universums - kwam de raad met een plan. Het moest in een lineair tijdsbestek worden geplaatst voor jullie begrip, en aangezien het jullie wereld is, zou het alleen kunnen zijn wat jullie willen dat het is.

Daarom moesten alle aspecten van het plan onderdeel worden van het collectieve bewustzijn, die energiemassa van ontelbare gedachten, gevoelens en daden die activiteiten aansturen op het potentieel van de Aarde en bepalen wat er in jullie wereld gebeurt.

Dus een belangrijke overweging was hoe je het plan kon presenteren in een formaat dat mensen zou laten nadenken. Op dat moment in jullie geschiedenis werd de Verenigde Staten beschouwd als de meest invloedrijke van alle landen, waardoor het praktisch was om daar te beginnen.

En zo gebeurde het ook. Leden van die regering werden geïnspireerd om de nationale economische veiligheids - en hervormingswet te vormen die algemeen bekend is onder het acroniem NESARA. Deze wetgeving is het doelwit geweest van veelvuldige leugens en sabotage, wat leidde tot de ontkenning van het bestaan ervan door sommigen die er van gehoord hadden en tot ernstige misvattingen door anderen.

Als je niet weet wat NESARA werkelijk omvat - het is niet minder dan de basis van transformatie en spirituele vernieuwing van de wereld! - en de evolutie ervan door zowel lichte als duistere passages, lees alsjeblieft eerdere berichten die gedetailleerde verslagen geven. [Speciale NESARA-editie, 13 augustus 2006, biedt achtergrondinformatie; een aantal andere berichten bevatten aanvullende dekking.] (2)

voetnoten
(1) "Door de 'sluier' op te lossen tussen bewustzijn van de derde dichtheid en kennis op zielsniveau, opent het licht harten en geesten voor de spirituele verlichting die de groei van de ziel teweegbrengt." Kennis op zielenniveau gaat heel diep. Als ik het "bewust bewustzijn" zou willen noemen, wil ik niet zeggen dat dit laatste equivalent is of zo diep als kennis van de ziel. Dat is het niet. Maar beiden delen het vermogen om 'bewust bewustzijn' te worden genoemd. Beide kunnen worden onderscheiden van het onbewuste bewustzijn dat 'bewustzijn van de derde dichtheid' is.

Matthew gaat verder met te zeggen dat het oplossen van de sluier "harten opent". Dat is niet verrassend om te horen. "Naar de spirituele verlichting die de groei van de ziel teweegbrengt" - terwijl de Kundalini omhoog beweegt in het Sushumna-kanaal, met de toenemende energieën, wordt de ene chakra na de andere van onze chakra's gestimuleerd, waardoor verlichtingservaringen worden verkregen - binnenstromend, kosmisch bewustzijn, God-realisatie, Sahaja Samadhi . En dat resulteert in groei van de ziel. De groei van de spirituele kant van onszelf. Dit is nuttige informatie.


·       Ch. 3. Recente tijden
·       Ch. 6. NESARA's bereik


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nlWij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

Alvast bedankt, Ine & Martien