Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 25 januari 2019

Live Kryon Channeling: Kryon in Laguna Hills, Cal. 2 Wat is er aan de hand met de Aarde? 9 december 2017 / Lee Carroll / Geplaatst: 25 januari 2019


Live Kryon Channeling:
Kryon in Laguna Hills, Cal. 2
Wat is er aan de hand met de Aarde?
9 december 2017 /Lee Carroll
Geplaatst: 25  januari 2019 
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, IK BEN Kryon van de magnetische dienst.

Dit is de volgende channeling van de laatste sessie van het jaar. Hij wordt gehouden op een plaats die mijn partner de Thuiszaal noemt. Voor hem betekent dit de plaats waar hij begon. Het is moeilijk om te geloven dat het al dertig jaar geleden was. Moeilijk om te geloven dat hij hier dertig jaar geleden begon met channelen in deze eerste dagen toen hij voor het eerst in de stoel zat!

Er is hier een traditie en die staat symbolisch voor het einde en het begin. Het is vanavond dus geen uitzondering dat wij het over bepaalde dingen gaan hebben. Alle dingen waarover wij willen spreken, lieve mensen, zijn dierbaar! Als jullie geloven dat er zoiets bestaat als een stem die van de andere kant van de sluier komt, door een mens heen, naar jullie toekomt met liefde en dankbaarheid, omdat jullie die nodig hebben en omdat jullie die verdienen. Een stem die spreekt over de dingen die op deze planeet veranderen, over de verschillende zienswijzen die jullie kunnen hebben, en aldus spreken wij over actuele dingen. Ik wil het over bepaalde dingen hebben maar ik wil ook verder gaan dan dat en dit betekent dat ik ook enkele suggesties zal geven en nogmaals ook voor degenen die later luisteren en lezen en hier niet zijn….misschien kom ik met dingen waaraan jullie nog niet hebben gedacht en waaraan wel gedacht dient te worden, maar misschien zijn er mensen onder jullie er nog niet aan toe om dit te doen omdat jullie dit eerst moeten horen of lezen; concepten misschien die jullie dienen te kennen.