Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 24 januari 2019

Live Kryon Channeling: Kryon in Laguna Hills, Cal. 1 Bang voor Liefde? 9 december 2017 / Lee Carroll Geplaatst: 24 januari 2019

Live Kryon Channeling:
Kryon in Laguna Hills, Cal. 1
Bang voor Liefde?
9 december 2017 /Lee Carroll
Geplaatst: 24 januari 2019 
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, IK BEN Kryon van de magnetische dienst.

Al bijna dertig jaar breng ik jullie een boodschap die voor sommigen moeilijk is. Moeilijk omdat het recht tegenover hetgeen staat wat jullie denken. Het staat lijnrecht op hetgeen jullie is verteld of wat jullie denken dat er geacht wordt te zijn. Wat wij jullie langzaamaan al die jaren hebben verteld is: Als de echte waarheid naar buiten gaat komen zit dit niet gemakkelijk voor degenen die dachten dat zij lekker zaten met hetgeen zij dachten te weten.

Wij gaven jullie ook enkele axioma’s betreffende bewustzijn en wij noemen hen nogmaals. Bewustzijn, intelligentie, intellect, hebben een plafond. Een gek weet niet dat hij gek is, lieve mensen. Een mens weet niet dat hij beperkt is. Als je een intellectueel die zo trots is op zijn denken hierover vraagt zal hij zeggen: “Ik ben in staat om alles te denken!” Het antwoord is: Nee, dat ben jij niet! Mensen, jullie leven in vier dimensies, dit is de manier waarop jullie leven. Wij hebben het jullie eerder gezegd: zelfs de wetenschap vertelt dat de structuur van een atoom zeker elf dimensies heeft. Het lijkt eerder op zevenentwintig dimensies. Als de atoomstructuur van jullie lichaam er dus op zijn minst elf heeft en jullie in vier leven zouden jullie kunnen denken dat er veel is dat jullie nog niet weten…en jullie zouden gelijk hebben.