Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 14 januari 2019

Live Kryon Channeling: Kryon in Hamburg. 2 / 7 september 2018/Lee Carroll / Geplaatst:14 Januari 2019

Live Kryon Channeling:
Kryon in Hamburg. 2
7 september 2018/Lee Carroll
Geplaatst:  14 Januari 2019
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur


De Schoonheid van de Ziel

Gegroet, lieve mensen, IK BEN Kryon van de magnetische dienst.

Alweer zijn wij in Hamburg. Lieve mensen, het is moeilijk om te weten wat ik wil zeggen. Ik ben omringd door zielen en het zijn allemaal zielen die ik ken. Wij hebben dit zo vaak gezegd. Jullie komen naar een plaats als deze en zitten in de stoelen en genieten van een lineair programma. Degenen op het toneel spreken en degenen in het publiek luisteren. De klokt tikt de seconden weg en er zijn een paar pauzen. Wat als wij dit alles even opzij zouden kunnen schuiven? Misschien kunnen wij het opzij schuiven voor een les, een kleine les, een korte? Een van de grondlessen van het bovennatuurlijke, een van de grondbeginselen van alle tijden. Laten wij hem de logica van grootsheid noemen. Laten wij de tijd samen doorbrengen, want voor even is er geen tijd. Een plaats van verleden en toekomst tegelijk. Stel je voor dat jullie dit even kunnen doen. Wat zullen wij daarbij gemeen hebben? Hoe Oud kunnen jullie zijn? Als wij Oud zeggen, bedoelen teruggaand tot het begin van de beschaving. Laten wij het nog Ouder maken. Laten wij het zo Oud maken als Gaia is; naar het begin van de bergen op deze planeet en aan de andere kant van het spectrum is de toekomst. Wij zullen die toekomst niet morgen noemen maar wij willen duizenden jaren verder kijken, maar alles bestaat nu. Alles!

Hier is de vraag: Wat heeft het gemeen met zichzelf? Wat zijn het Oudste van het Oude en het Nieuwste van het Nieuwe en wat hebben zij gemeen? Ik zal jullie vertellen dat het iets prachtigs is.

Meer lezen >>>