Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 26 januari 2019

Live Kryon Channeling: Geen toeval dat jullie hier zijn! Laguna Hills, Cal. 14 juli 2018 / Lee Carroll / Geplaatst: 26 juli 2018

Live Kryon Channeling:
Geen toeval dat jullie hier zijn!
Laguna Hills, Cal.
14 juli 2018 / Lee Carroll
Geplaatst: 26 januari 2019
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, IK BEN Kryon van de magnetische dienst.

Lieve mensen, de energie die ik voor jullie vertegenwoordig is multidimensionaal, sommigen noemen het engelachtig, en dit betekent dat ik mij heel bewust ben van wie jullie zijn. Over waar ik ben, wie ik ben en hoe de gedachten in deze zaal zijn. Ik heb geen interesse, lieve mensen, om hier ook maar iets te analyseren als het niet om levenszaken gaat.

Mijn partner vertegenwoordigt een potentieel, een potentieel dat ik hem heb gegeven. De dingen waaraan hij denkt, de dingen waarover hij droomt en de dingen die hij onderzoekt, de mensen die hij ontmoet, zij spreken allemaal over deze dingen, en dat is dat deze planeet hoop heeft. Er zijn oude zielen en dit zijn jullie ook. Iedereen die tijd besteedt aan het luisteren naar deze boodschap, heeft het attribuut van eerder op deze planeet te zijn geweest. Maar ik wil dit nog iets uitbreiden, zoals ik al veel vaker heb gezegd: Alle aanwezigen in de zaal: zelfs als zij hier voor de eerste keer zijn en zelfs als zij channeling ter discussie stellen, zal ik een axioma (een zekerheid) brengen: Het is geen toeval dat jullie hier na 2012 zijn, ongeacht geslacht, omdat daarin een poel van potentieel schuilt en sommigen zullen ontwaken en anderen weer niet, sommigen zullen het afwijzen en anderen weer niet. Vrije keuze is hun weg.


Er is een potentieel voor ontwaken dat zo geweldig is vanwege hetgeen jullie naartoe ontwaken. Nummer 1: jullie hebben vrede over wat er in je leven en op de planeet gebeurt. Jullie vechten een nieuw soort veldslag en deze veldslag gaat letterlijk over leven, licht, duisternis, kwaad, verkeerd denken. Niet om te oordelen, behalve het feit dat jullie het allemaal kunnen zien, alle mensen kunnen het zien. En voor het eerst hebben jullie het zwaard, lieve mensen, het zwaard dat vol licht is en van jullie strijders voor het licht maakt…lichtwerkers. Voor de eerste keer begint dit resultaten op te leveren en voor degenen van jullie die al lang in de ontwaakfase zijn: jullie kijken ernaar en zeggen: “Ik kan het voelen. Het is tussen hoe het was en hoe het nu is. De collega’s die ik heb en waar ik mee samenwerk gaan een beetje meer naar mij luisteren, naar potentiëlen over hoe de planeet zou kunnen zijn.”

Meer lezen >>>