zondag 27 januari 2019

Live Kryon Channeling: Dingen voor jullie laten werken! Laguna Hills, Cal. /14 juli 2018 / Lee Carroll / Geplaatst: 27 januari 2019

Live Kryon Channeling:
Dingen voor jullie laten werken!
Laguna Hills, Cal.
14 juli 2018 / Lee Carroll
Geplaatst: 27 januari 2019 
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur

Gegroet, lieve mensen, IK BEN Kryon van de magnetische dienst.

Het is belangrijk dat jullie de energie hiervan begrijpen. De boodschap hiervan, de realiteit hiervan en van dat wat er nu in de zaal om jullie heen is. Dit is belangrijk want zonder dit is het alleen maar een stem. Dat is alles. Maar als jullie begrijpen dat deze zaal en de ruimte waar jullie dit horen of lezen, feitelijk, fysiek, is veranderd. Echt, op dit moment. Het Veld reageert op samenwerking, en dit zelfs op degenen die zelfs in de toekomst luisteren of lezen. Er is hier een samenhang die tijd gebruikt. Als ik het zou kunnen zou ik in deze zaal degenen introduceren die dit later horen of lezen. Voor degenen die dit later doen is hetgeen voor jullie nu is het verleden, en toch ontmoeten zij elkaar omdat jullie hetzelfde ding ervaren op een manier die multidimensionaal is. Jullie zitten momenteel op hetzelfde spoor en luisteren allemaal samen. Omdat jullie voorbij gaan aan wat jullie geloven kunnen jullie ook verder gaan. Als jullie dit wensen, als jullie zitten en luisteren hebben jullie intentie: “Dit kan mijn leven veranderen. Er zijn hier dingen voor mij!” Dit is een luisteraar/lezer met intentie. Maar er zijn ook degenen die achterover zitten en zeggen: “Ik ben hier vaker geweest en ik heb dit vaker gehoord” Jullie zijn misschien mensen die heel graag willen veranderen, maar er is een ding dat steeds en steeds doorgaat: het is de oude menselijke natuur die ergens binnenin zit en op een bepaald niveau zegt: “Ik zal het proberen, maar het heeft nog nooit gewerkt!”

Dit is een vooroordeel, lieve mensen,  en daar zouden jullie aan moeten werken. “Kryon, ik werk al mijn hele leven aan deze dingen maar niets schijnt te werken. Ik heb al jaren naar jou geluisterd.” Ik heb alles gehoord wat jij hebt gezegd, alles. Jij werkt en werkt en niets werkt! Hier is mijn boodschap: Dat zal het ook niet! Behalve als jij aan jezelf werkt. Ik heb het niet gehad over aan jezelf werken, ik heb het gehad over GELOVEN dat het gedaan kan worden. Het oude vooroordeel laten vallen dat zegt dat het niet zal werken. Dat is waar je aan dient te werken. Dit is het moeilijkst om aan te werken, vraag het maar aan een psycholoog. Het is zelfrealisatie van disfunctioneren. Echt het moeilijkste ding voor een mens om te doen….zelfrealisatie van je eigen disfunctioneren! Omdat jullie dit allemaal hebben. Jullie kunnen de vraag stellen: “Waarom kan ik niet….?” En vul de puntjes maar in! Op een bepaald niveau doen jullie dit allemaal. Het is dus tijd om dit aan te pakken, op welke manier dan ook. Wat het ook is, jullie denken dat jullie er niet toe in staat zijn, maar wij zullen jullie helpen om de blokkade hiervan te vinden. Vergeet wat je probeert te doen en ga werken aan de blokkade. Misschien zijn er helemaal geen veelvoudige processen voor nodig als jullie hulp toestaan van jezelf, je Hoger Zelf en jezelf realiseren dat jullie het alleen niet redden.

Meer lezen >>>