dinsdag 8 januari 2019

Leven in 5D Terwijl Je in een Krankzinnige 3D-Wereld Bent / 31 december 2018 | Van Vidya Frazier

Leven in 5D Terwijl Je in een Krankzinnige 3D-Wereld Bent
31 december 2018 | Van Vidya Frazier

2019 belooft een jaar van toenemende chaos in de wereld te worden.

Dit geldt met name, als de rapporten over duizenden verzegelde aanklachten, militaire tribunalen, steeds meer migranten aan de grenzen van de VS en de voortdurende strijd in Washington DC over het terugzenden van troepen - en al het andere - kloppen.

Zelfs als geen van deze situaties zich werkelijk manifesteren of verergeren, blijft de geopolitieke scène op veel fronten alarmerend. Het is genoeg om je in een staat van laagfrequente angst te houden over wat er de komende dagen kan gebeuren.

Hoe kunnen we dan onze reis naar de Vijfde Dimensie voortzetten te midden van al deze chaos en onzekerheid? Het is niet makkelijk. Maar het is echt mogelijk. We moeten gewoon focussen op ons eigen individuele Ascentieproces en onze frequentie op elke mogelijke manier blijven verhogen.


Wees voorzichtig met het geloven van het nieuws

Ten eerste is het belangrijk om te weten dat de meeste van de alarmerende gebeurtenissen die zich blijkbaar in de wereld voordoen, misschien zelfs niet echt zijn. Vergeet niet dat het grootste deel van het nieuws dat wordt gemeld, op zijn best uit de tweede hand is. En het wordt over het algemeen gemeld, hetzij opzettelijk of onopzettelijk, met een bepaald polariserend vooroordeel. 


Als je gewoon iets gelooft omdat het in het nieuws wordt vermeld - of het nu door het reguliere nieuws is of door onafhankelijke online journalisten - maak je mogelijk een fout. De dagen dat we kunnen vertrouwen op het nieuws dat we ontvangen, zijn echt voorbij.

Zoals steeds duidelijker wordt, regeert nepnieuws over de hele linie, en het is moeilijk om iets zeker te weten, als je niet op de plak bent waar een evenement plaatsvindt (en zelfs dan kan je echt niet positief zijn over waar je getuige van bent, omdat er iets achter de schermen kan gebeuren dat niet duidelijk is).


Zijn deze gebeurtenissen eigenlijk van invloed op je leven?

 

Ten tweede is het belangrijk om jezelf af te vragen of een van de gebeurtenissen die zich blijkbaar in de wereld voordoen, daadwerkelijk invloed heeft op jouw persoonlijke leven. Meestal is dat niet zo. Het is over het algemeen alleen wat u denkt over de gebeurtenissen wat invloed op je heeft.

Nu, je zou kunnen geloven dat bezorgdheid of boosheid of ontzetting over de vreselijke dingen die je leest of hoort in de wereld, een teken is van een zorgzaam, ethisch persoon - en je hebt natuurlijk gelijk. En je weet dat je een van deze mensen bent.

Je bent bezorgt om het leed van anderen, je maakt je boos om immorele, zelfzuchtige beslissingen die door staatshoofden worden genomen. Je geeft om degenen die proberen een betere wereld te creëren. Je bent een empathische, spiritueel georiënteerde persoon die pijn voelt wanneer anderen lijden.

Maar de vraag is: verandert jouw verschuiving in boosheid, schuld, depressie of angst, wanneer je het nieuws in je opneemt, in feite voor jou - of voor degenen die lijden - op welke manier dan ook? Als je daadwerkelijk iets concreets kunt doen om het lijden te verlichten, natuurlijk, is het belangrijk om dat te doen. Maar de meeste van deze situaties die alarmerend zijn, zijn echt buiten jouw controle.

Het is belangrijk om het geloof te erkennen, vaak onbewust, dat als je boos wordt over alarmerend nieuws dat in de wereld gebeurt, dit je overtuiging bevestigt dat je een "goed" persoon bent. In zekere zin doet het dat - het geeft aan dat je een gezonde respons van empathie hebt, een belangrijk teken van spiritueel ontwaken. Maar in dat bewustzijn van overstuur zijn blijven en het handhaven door erop te blijven focussen en anderen hierdoor van streek maken is geen teken van hoger bewustzijn.

Zoals je ongetwijfeld weet, zijn alle overstuurde emoties, zoals boosheid, angst, haat en polarisatie, laagfrequent. Geen van hen helpt je naar het 5D-bewustzijn.


Focussen op je eigen ascensieproces

 

Dus hoe kun je dat hogere bewustzijn handhaven te midden van alle chaos en onzekerheid die er in de wereld is? Door je te concentreren op je eigen Ascentieproces - en liefdevol, vriendelijk en vrolijk te blijven in je eigen leven.

En - heel belangrijk - door in vertrouwen te blijven: vertrouw erop dat er een hoger plan is dat werkt, dat soms moeilijk te zien is, maar dat je eerder hebt herkend wanneer je ervaringen van hoger bewustzijn hebt gehad.

Je zult waarschijnlijk goed weten wat de hogere aspecten van bewustzijn zijn: gecentreerd zijn, kalm, liefdevol, vergevingsgezind, blij, vredig, optimistisch. Dit is in wezen 5D-bewustzijn. Je hebt het waarschijnlijk eerder meegemaakt, misschien schijnbaar niet door iets dat je hebt gedaan; het gebeurt gewoon van tijd tot tijd. Of misschien was dat jouw reactie als er iets geweldigs in je leven gebeurde.

Nu is het tijd om heel bewust te creëren en te focussen op deze hoogfrequente emoties en gemoedstoestanden, of daar nu een reden voor schijnt te zijn of niet.


Rijden op de 5D Waves of Energy


Er is nu veel hulp om dit te doen. Krachtige golven van 5D-energie stromen op dit punt de aarde in - en verzamelen kracht. Ze worden steeds toegankelijker voor ons. Er is niet veel voor nodig om op hen af te stemmen, omhoog te reiken in hun energieën. En wanneer je dat doet, zul je merken dat je deze golven kunt berijden en synchroniciteiten kunt ervaren die heel groots zijn en zelfs getuige zijn van kleine dagelijkse wonderen.

Je kunt besluiten om bewust te vertrouwen op wat er in je leven gebeurt, ongeacht hoeveel verandering, verlies of onzekerheid er is - en afwachten om te zien hoe nieuwe, hoogfrequente relaties, gebeurtenissen en omstandigheden in je leven beginnen te stromen terwijl je bewust loslaat wat niet langer voor je werkt..


Leef je leven alsof je al in 5D bent


Een andere manier om in het 5D-bewustzijn te blijven, is door je leven op elke mogelijke manier te leven alsof je al in een 5D-wereld leeft. Stem af op je 'ideale' leven waarover je gedroomd hebt - een waarin je je voorstelt dat je vrij bent van stress, vrij van angst, vrij van het gevoel van verplichting of te veel verantwoordelijkheid.

Stel een leven voor dat misschien gevuld is met creativiteit en plezier en vreugde. Of eentje waarin je succesvol betrokken bent bij je spirituele missie. Kortom, een waarin je jezelf voorstelt gelukkig, vervuld en vrij te zijn.

Hoe zou dat eruit zien? Wat zou je doen? Hoe zou je je dagen doorbrengen? Hoe zou jij je voelen?

In eerste instantie lijkt het onmogelijk om dit ideale leven te leven wanneer het leven dat je nu leeft zo anders is. Maar kijk er eens goed naar. Er kan iets zijn dat je nu zou kunnen doen , dat is een stap in de goede richting.

Misschien is het iets kleins dat kan leiden tot een situatie waarvan je droomt. Of er is een manier om iets te doen dat zich kan ontwikkelen tot iets groters en beters. Misschien is het een andere manier om iets te bereiken dan waar je ooit aan hebt gedacht. Misschien heb je niet al dat geld nodig waarvan je dacht dat je het nodig had om je droom te creëren.


Open jouw verwachtingen en overtuigingen

Het belangrijkste is om je bewust te worden van jouw verwachtingen en overtuigingen die je hebt ontwikkeld terwijl je leefde ondergedompeld in een beperkt 3D-bewustzijn, en begin te zien hoe je jezelf hebt teruggehouden met deze oude attitudes. Misschien werk je met een overtuiging dat je om een ​​of andere reden geen gelukkig, vrij leven "verdient".

Of je hebt een programmering over 'verantwoordelijk' zijn en hard werken om jezelf te bewijzen - en dat je onverantwoordelijk bent als je wilt dat het leven gemakkelijk en plezierig is.

Wees je ervan bewust dat dit soort overtuigingen geen waarheid zijn; het zijn gewoon culturele overtuigingen die je op de een of andere manier hebt geleerd die gebaseerd zijn op een geloof in gebrek en beperking. En vaak vanuit het geloof dat mensen van nature lui of zelfzuchtig zijn en hard moeten werken om te bewijzen dat ze dat niet zijn. Natuurlijk wil je verantwoordelijk zijn voor je acties; je wilt anderen niet dwingen om voor je te zorgen omdat je niet voor jezelf zorgt. Je moet je in elke situatie aanpassen aan de juiste actie voor jezelf. Maar over het algemeen zul je waarschijnlijk ontdekken dat als je jouw innerlijke leiding volgt, je keuzes zult vinden waarin je op een verantwoorde, rechtmatige en toch gemakkelijke manier tegemoet komt aan je behoeften. Het hoeft niet moeilijk te zijn.

 

Verwacht wonderen


In feite, kijk of je wonderen kunt verwachten. Realiseer je dat er nu mogelijkheden zijn die niet eerder bestonden. Verwacht dat je beperkingen wegvallen en ontvang wat nodig is om het leven te leiden dat je wilt - vrij van stress, angst of angst. En concentreer je dan op de emoties die je zou ervaren als je al in je 5D-leven zou leven. Voel deze emoties diep. Doe alsof het allemaal al gebeurt. Vertrouwen. 

Als je al geruime tijd op een spiritueel pad bent, heb je waarschijnlijk al deze aanmoedigingen eerder gehoord. Misschien heb je ze met wisselend succes geprobeerd. Maar realiseer je, dat nu, in deze tijden terwijl we steeds sneller naar de Vijfde Dimensie gaan, deze praktijken des te krachtiger zijn. Het is gemakkelijker om resultaten te ervaren; het kost veel minder moeite.

Terwijl je dit doet, zul je je meer bewust worden van de oude beperkende 3D-overtuigingen en gewoontepatronen, waaraan je je nog steeds vasthoudt, en in staat zijn ze los te laten. We bevinden ons nu in de Hogere Vierde Dimensie waar de realiteit veel vloeiender is en open staat voor wonderbaarlijke gebeurtenissen. Profiteer hier van en begin nu met het leven van uw ideale 5D-leven!

Vidya Frazier

Bron: http://vidyafrazier.com/living-in-5d-in-crazy-3d-world/


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Wij vragen om uw ondersteuning

Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen

 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.

Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.


Alvast bedankt, Ine & Martien