Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 5 januari 2019

Jullie nieuwe humor / Channeling door Brenda Hofman / 31 december 2018


Jullie nieuwe humor
Channeling door Brenda Hofman / 31 december 2018

Overzicht van Brenda’s gechannelde “Creatie Energieën” show van 28 december 2018. http://www.blogtalkradio.com/brenda-hoffman

Jullie hebben je cocon verlaten of jullie verlaten de cocon, zodat jullie kunnen vliegen waarheen jullie willen. Net zoals een rups andere interesses heeft dan een vlinder, zo ook jij, jullie of zullen jullie.

(Brenda heeft twee dingen, er is de show “Creation Energies” en Brenda’s Blog,
ze bevatten verschillende gechannelde informatie.)

Geliefden,

Jullie bereiden jullie voor op een nieuw jaar en nieuwe jij, jullie.

Jullie geloven dat jullie niet anders zijn dan voordat jullie je transitie hadden ingeleid. Toch zijn jullie strijdlustig geworden door het aanvoelen van geduwd, gekleineerd of genegeerd te worden. Jullie voelen ook meer vreugde dan jullie enige dagen geleden hadden verwacht.

Natuurlijk zijn sommigen van jullie nog steeds verstrikt in het verleden - maar minder dan voorheen in zowel gevoelens als daden.


Dus het is dat jullie je nieuwe wezen elke dag vorderen als jullie giechelend naar de oppervlakte zweven en jullie vreugde besmettelijk wordt.

Dat wil niet zeggen dat jullie helemaal nieuw zijn geworden, maar dat jullie in plaats daarvan kunnen voelen wie jullie worden op manieren die jullie een paar weken geleden niet geloofden. De zwaarte die jullie voelden sinds jullie aan deze overgang begonnen, lijkt meer een herinnering dan jullie huidige realiteit.

Natuurlijk kunnen jullie pijnlijke herinneringen op de voorgrond plaatsen als jullie dat willen. Het is gewoon dat jullie dit steeds minder willen doen.
Jullie pijnlijke herinneringen worden meer en meer een schoolonderwerp waar jullie niet van genoten en waar jullie momenteel geen gebruik van willen dan het bewuste en onbewuste trauma waaraan jullie je levenslang hebben vastgehouden.

Anderen beginnen jullie vreugde en plezier op te merken. Niet dat ze het niet eerder hebben opgemerkt, maar dat jullie eens vreugde en plezier gebruikten om sommige van jullie ware gevoelens te verbergen.
Want jullie acties in het verleden waren vaak bedekt met onverwerkte vrees en angst.

Vaak gebruikten jullie vroegere vreugde om iemand te worden die jullie niet waren. Als een komiek die bedroefd is als hij of zij niet optreedt. De vreugde die jullie hebben getoond was waarschijnlijk niet waar voor jullie, maar was in plaats daarvan wat van jullie werd verwacht.

Ook al zijn sommigen van jullie nog nooit de gangmaker van het feest geweest, het is jullie gelukt om te lachen of te glimlachen op sociaal geschikte plaatsen. Jullie zijn nu aan het ontdekken dat jullie weinig behoefte hebben om te glimlachen of lachen, tenzij jullie voelen dat er iets leuk is voor jullie - niemand anders.

Zo is het ook voor degenen onder jullie die de gangmaker van het feest zijn geweest. Jullie focus op vreugde is veel meer gecentreerd op jullie wezen in plaats van anderen te behagen.

Misschien kennen jullie mensen die vreugde brachten aan anderen alleen door hun opmerkingen of acties. Toch functioneerden die mensen het vaakst in 3D zoals anderen verwachtten - bijna als onbetaalde komedianten.

Dus het zijn deze onbetaalde komedianten en degenen onder jullie die glimlachten en lachten omdat jullie dachten dat jullie vrij zouden zijn van die beperkingen.

Nieuwe vrijheden die ware vreugde in jullie creëren in plaats van anderen te laten lachen - of een glimlach op sociaal acceptabele plaatsen. Natuurlijk lijkt dat niet zo moeilijk totdat jullie het testen, zoals velen van jullie al maanden doen.
Jullie hebben je humor zelf veranderd op manieren die jullie een paar maanden geleden niet hadden verwacht. Die mensen die op een vermeende liefdevolle manier met jullie lachen, zijn niet langer grappig. En degenen die op dezelfde manier spotten met anderen zijn minder dan grappig om nieuw te zijn.

Toegegeven, jullie hebben een gevoel voor humor, maar het is een nieuw gevoel voor humor dat weinig te maken heeft met de 3D jij, jullie of anderen. Humor in het verleden ging vaak over grappen van anderen of julliezelf.
Over het aanmoedigen van de geringschattende opmerkingen die voor humor doorgingen in een op angst gebaseerde wereld.

Het is niet anders als humor gebaseerd is op minachting voor jullie, een ander wezen of een groepering, want iedereen is aan het proberen iemand minder te laten voelen dan hij of zij is of dat hun zijn.

Jullie zijn dus de humorbrug overgestoken zonder pijn of angst. Want jullie merken nu dat jullie anderen vertellen dat iets niet grappig is of jullie verlaten het toneel ondanks wat anderen denken of zeggen over jou, jullie.

Jullie zijn sterker en wijzer dan enkele weken geleden.

Jullie naderen het nieuwe jaar met een ander wezen dat schijnbaar in jullie fysieke lichaam is geglipt zonder jullie medeweten.

In werkelijkheid vochten jullie voor jullie nieuwe wezen 'met hand en tand' ondanks jullie schijnbare gemak om dit te doen.

Jullie zijn niet langer van de 3D.

Jullie beste bewijs van deze laatste verklaring is dat jullie je wezen hebben veranderd zonder vuisten, geweren of andere acties die angst zaaien.
Jullie alleen beslisten wat jullie wel of niet zullen accepteren.

Dus jullie zijn het baken van hoop en liefde voor degenen die willen volgen. Want jullie zijn aan het ontdekken dat de nieuwe jullie meer dan genoeg is om van de hemel en de aarde te zijn. Dat ware jullie in al jullie wijsheid is genoeg.
Jullie hoeven niet te leren functioneren in welke maatschappij dan ook - inclusief degene waar jullie momenteel in zitten. Jij bent jou, jullie zijn jullie en die kennis is alles wat jij, jullie nu en voor altijd nodig hebben.
Zo zal het zijn. Amen.

Vertaald voor: wakkeremensen door Anja