Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 24 januari 2019

JULLIE HEBBEN VAN DE CREATIE DE BESLISSENDE STAP GENOMEN / Channeling door Brenda Hofman, 20 januari 2019


JULLIE HEBBEN  VAN DE CREATIE DE BESLISSENDE STAP GENOMEN
Channeling door Brenda Hofman, 20 januari 2019

Overzicht van Brenda’s gechannelde “Creatie Energieën” show van 18 januari 2019.  http://www.blogtalkradio.com/brenda-hoffman

Vorig jaar verwerkten jullie innerlijk. Dit jaar gaat het er meer om buiten julliezelf te kijken, want velen zijn aan het ontwaken - vooral dit weekend - en zijn bang door dit te doen. Jullie rol is niet om te preken over de moetens van de Nieuwe Aarde, maar om jullie groot te houden met jullie vreugde en liefde.

(Brenda heeft twee dingen, er is de show “Creation Energies” en Brenda’s Blog,
ze bevatten verschillende gechannelde informatie.)

Geliefden,
Vandaag (20 Januari 2019) is jullie dag want veel van de veranderingen waar jullie naar verlangen, zullen nu tot bloei komen.

Misschien verwachten jullie een soort toverstaf die de magie en vreugde zal schenken waar jullie naar verlangd hebben. Dat is niet het geval want jullie moeten actief deelnemen aan dit creatieproces.


Nu zijn jullie aan het zuchten en kreunen, denkend dat we enkel paaien.
In plaats daarvan, net zoals jullie moesten leren autorijden voordat jullie mochten autorijden, zo is het nu met jullie creatieve vaardigheden.

Dit is een tijd waarin vele kleine creaties waarvan jullie hebben gedroomd werkelijkheid zullen worden, vergelijkbaar met het leren balans houden op een fiets met trainingswielen.

Ook al reden jullie sneller met het trainingswiel op de fiets dan jullie aan het wandelen waren, jullie waren hoogstwaarschijnlijk in het zicht van jullie ouders of in een kleine buurt toen jullie dat deden. Maar toen jullie eenmaal die trainingswielen verwijderden, werd de grotere wereld jullie speelplaats.

Velen van jullie hebben jullie kleine scheppingsvaardigheden geïnitieerd ter voorbereiding op deze tijd. Jullie zouden kunnen verklaren dat dit niet waar is, want jullie kunnen je de tijden niet herinneren dat jullie de perfecte parkeerplaats vonden of een artikel dat jullie zochten voor minder geld dan jullie hadden verwacht, of het geschenk van iets dat jullie vergeten waren dat jullie wilden. En waarschijnlijk zijn jullie ook de keren vergeten dat jullie geschenken hebben gemaakt die jullie het label gaven van geluk of timing in plaats van creatie.

Het is dus dat we vandaag twee niveaus van scheppers aanspreken. Degenen die hebben geoefend en degenen die dat nog moeten doen. Jullie zijn allemaal scheppingsreuzen, het is slechts jullie beslissing in welk stadium jullie zitten. Net zoals sommige buurtkinderen hun fietswiel sneller verwijderen dan andere.

Een deel van de creatie timing is jullie geloof in julliezelf. Nogmaals, zoals die kinderen die dapper genoeg zijn om de trainingswielen te verwijderen en afhankelijk van de balans hun fiets vooruit projecteren.

Zo is het dat jullie de Rubicon zijn overgestoken, de beslissende stap hebben gedaan vanaf deze eclips en het energiesalvo.
Het is nu jullie beslissing wanneer jullie de trainingswielen van de creatie willen verwijderen.

Maak jullie niet druk. Jullie zullen niet vallen en jullie zullen niet falen want jullie accepteren eindelijk die verborgen delen van julliezelf als jullie totaliteit.

Jullie hebben massaal deze verschuiving gecreëerd en nu halen jullie massaal trainingswielen er af en projecteren jullie je vaardigheden in de ethers om te creëren wat jullie wensen.

Velen wensen financiële vrijheid te creëren en dat mag ook. Maar zodra die veiligheid is gecreëerd, zullen jullie andere aspecten van jullie huidige aardse leven ontdekken die jullie jezelf uit angst of ongeloof hebben ontkend, dat jullie het zouden kunnen creëren zonder hulp van iemand die wijzer is dan jullie.

Jullie negeerden jullie ware wezen om van de 3D aarde te zijn.
Nu, zijn jullie jezelf aan het terugvorderen, terugwinnen in al jullie glorie.

Wees niet bang. Jullie zullen niet tekortschieten, een fout maken, of iemand kwaad doen. Jullie zijn de scheppende goden die wachtten om die persoonlijke creaties op de aarde te projecteren tot de tijd rijp was.

Die tijd is nu.

Sta julliezelf toe te geloven dat de recente gemakken die jullie hebben ontdekt geen wonderen zijn, maar alleen dat jullie een beter leven voor jezelf aan het creëren zijn zoals jullie altijd in staat waren om te doen. Een beetje zoals Dorothy in The Wizard of OZ, die ontdekte dat haar magische slippers haar naar huis konden brengen wanneer ze maar wilde.

Jullie geloven niet langer in wonderen. In plaats daarvan brengen jullie die overtuiging over naar jullie eigen mogelijkheden. Iets waar jullie altijd toe in staat waren maar bang om te doen in een 3D-wereld.

Dit is niet langer een 3D wereld.

Het is tijd dat jullie geen oogkleppen meer hebben voor jullie vaardigheden en jullie totale wezen vorderen, ongeacht de veronderstelde gevolgen. Gevolgen die jullie in julliezelf creëerden, na eonen van het verbergen van die creatieve elementen die de wereld zouden kunnen veranderen.

Jullie dagen om te verbergen zijn voorbij. Jullie zijn vrij om de trainingswielen van de fiets te verwijderen wanneer jullie de behoefte voelen.
En wanneer jullie dat doen, zullen jullie naar nieuwe ruimtes en nieuwe creaties vliegen terwijl jullie door jullie leven zoemen in vreugde in plaats van de angst voor ontdekking en het onbekende.

Zo zal het zijn. Amen.

Vertaald voor: wakkeremensen door Anja