Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 27 januari 2019

Jij bent de enige die jouw leven kan veranderen / 24 januari 2019 / Trudy Hekkert

Jij bent de enige die jouw leven kan veranderen
24 januari 2019 /  Trudy Hekkert

Niemand kan je pijn weg nemen, niemand kan het oplossen voor jou.

Geregeld hoor ik zeggen: Ik ben zo boos op de engelen, boos op God. Waarom helpen ze mij niet? 

Zeker weten helpen ze jou. Ze ondersteunen jou om de kracht te vinden die je nodig hebt. Maar hoor je die fluisteringen wel?

Hoe vaak ga jij aan een steeds terugkerende ingeving voorbij? Ja, dat zijn de boodschappen van de engelen, alleen jij doet er niks mee.

We zijn hier op aarde om de lessen te leren

Dat kan de ander niet voor je doen. Niet je partner, niet je vrienden, niet een therapeut. Als je niks doet met de adviezen van de ander.

Onze ziel wil bepaalde ervaringen op doen. Gun je ziel deze ervaringen op te doen, in jouw jasje. Vaak hoor ik zeggen: Ik wil hier helemaal niet zijn in deze harde wereld. Lekker makkelijk. Dan wordt er letterlijk voor het gevoel weg gerend. Men vlucht de kosmos in. We moeten het hier wel doen, dus deal er maar mee, geef jezelf soms een klein schopje in de kont en ga ervoor. We zijn niet zomaar geïncarneerd, dat heeft natuurlijk wel een doel. Blijf je weg lopen voor je gevoel dan ga je je uiteindelijk alleen maar ellendiger voelen. Je kunt er niet voor weg blijven lopen.

Vooral in deze tijd komen we veel oude stukken tegen waar we iets mee mogen doen. Loop niet meer weg voor je gevoel, ga het aan, daardoor ga jij steeds meer innerlijke rust ervaren. Hoe mooi is dat. Weet dat er hulp om je heen is, vrienden, familie of ga naar een therapeut die bij je past. Ga het aan en loop er niet meer voor weg.

Geef jezelf dit grote cadeau, kies meer voor jezelf 

Wees lief voor jezelf, accepteer waar je in zit. Ga de verwerkingsprocessen aan, daardoor ga je steeds meer je innerlijke rust en kracht ervaren.

Je leeft niet meer in angst, je bent niet meer  met de ander bezig, omdat jij steeds meer innerlijke rust ervaart.  Nee, niet makkelijk, maar denk daar niet teveel over na. Het enige stukje toekomst waar jij dan over na mag denken is jouw innerlijke rust. Blij zijn vanuit je hart, leven vanuit je hart. 

Ik kan je zeggen, dat voelt zo fijn en bevrijdend. 

Dit gun ik jou vanuit mijn hart!

Trudy Hekkert
www.trudyhekkert.nl