Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 3 januari 2019

Jezelf laten zien. Zelf expressie. Brengt het goud in jouw handen. / 2 Januari 2019 / Luc van Ewijk

Jezelf laten zien. Zelf expressie. Brengt het goud in jouw handen.
2 Januari 2019 / Luc van Ewijk

Vrijheid is zelf expressie. Jezelf laten zien. Zien wie je bent aan iedereen. Het gaat er niet om wat mensen ervan vinden. Maar dat jij jezelf kan zijn. 

En dat is het mooiste wat er is. Dan zul jij je pas gelukkig voelen. Geen drugs meer nodig. Omdat je al dat licht meedraagt. Al die energieën van plezier komen in je leven. 

Als een sneltrein vaart. Er komen steeds meer toevalligheden in je leven. Vaak is het klein. Maar het bereidt je voor op het echte werk. Wat gaat leiden tot jouw succes. De ontplooien van je bloemen. Want het gaan heerlijke vruchten worden. 

De wereld is enorme chaotisch. Het is een wilde rit. En je vraagt je af of het wel bij je blijft. Of je niet ten onder gaat. 


Wees niet bevreesd alleen je oude ik gaat ten onder. Je krijgt een mooie stabiele bodem. Doordat je talenten naar buiten brengt. Het goud komt dan in jouw handen. 

Genieten en bouwen aan wat jij wilt. Laat de rest maar los. Je weet niet hoelaat het aankomt. Je weet alleen dat je elke dag een stukje dichterbij komt. 

Je hoeft niet de perfect plek te vinden. Want jouw plek is al goed.