Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 24 januari 2019

Heavenletter 6541: IK BEN OKAY, JULLIE ZIJN OKAY / 23 december 2018 / Geplaatst 24 januari 2019

Brief uit de Hemel
IK BEN OKAY, JULLIE ZIJN OKAY
23 december 2018 / Geplaatst 24 januari 2019

Afbeelding; Pixabay
God zei:

Geliefde, zoveel in de wereld vandaag benadrukt hoe jullie verondersteld worden om van rechts naar links te veranderen. Dit is met het idee om vooruit te komen. Ik ben er helemaal voor om vooruitgang te boeken, en om naar hartenlust vooruitgang te boeken, moeten jullie toch een totale make-over hebben en iemand anders worden om te worden wat jullie het liefst willen zijn?

Moeten jullie financieel succes hebben? Romantisch succes? Huwelijk succes, etc.? Een fenomenale artiest wezen en de banjo bespelen tot grote vreugde van iedereen die het spelen hoort? Wat een weergalmend applaus!

Moeten jullie maat 40 hebben? Wat is er mis met jou, jullie zoals jullie zijn? Misschien gewoonten van denken. Misschien gebrek aan geloof in julliezelf dat jullie weerhoudt van het sterrendom. Jullie hebben misschien het idee dat, zoals jullie zijn, dat het niet goed genoeg is. Misschien is wat jullie aanvoelen een gebrek aan inzet.Het is ook mogelijk dat jullie niet weten wie jullie zijn en wat jullie willen in het leven. Het kan zijn dat jullie niet echt een baanbreker willen zijn. Misschien zijn jullie een laatbloeier. Misschien zijn jullie gewoon nog niet begonnen. Natuurlijk, jullie kunnen leren en groeien van binnen en van buiten.

Ik ben er helemaal voor dat jullie financieel succesboeken, maar Ik moet jullie vragen: is dit essentieel voor wie jullie zijn?
Missen jullie het, tenzij jullie aan de top van de productielijn staan?

Jullie kunnen alsnog niet weten hoe jullie de sterke punten waarmee jullie geboren zijn, moeten beginnen te leren kennen. Het kan zijn dat jullie hart, jullie goede hart, jullie wijze hart, nog niet opduikt voor de huidige trends.

Zijn deze zichzelf voortplantende verlangens ook niet de moeite waard om te voldoen?

Moeten mijn kinderen de menigte volgen? Wie beslist dit?

Jullie zouden een laatbloeier kunnen zijn waarvan de wereld zou kunnen zeggen, de boot is gemist. Of misschien hebben jullie niet de zegen nodig om een mooie afsluiter te zijn.

Zijn er twee regels voor Mijn kinderen waarvoor ze zich moeten opstellen? Een ervan heet "Geweldig Succes" aan het hoofd van de menigte. De andere 'Langzame Leerling'. Of nog een verhaal onverteld?

Moet iedereen worden beoordeeld als een succes in de wereld?
Wat is de intrinsieke waarde in deze beoordeling? Het kan monetair zijn. Het kan zijn hoe jullie in de ogen van de wereld verschijnen.

Hmm, misschien hebben we het over het aller schoonste. Ja, jullie kunnen uitbreken uit het verleden, maar moeten jullie dit van julliezelf vergen?

Er is zowel innerlijk als uiterlijk succes in de wereld. Het is begrijpelijk hoe iedereen ook de ster van het spirituele circuit wil zijn. Jullie zouden het niet erg vinden om de wereld te overspoelen met jullie geavanceerde kennis over God.

Jullie zouden het niet erg vinden dat het grootste deel van de mensen in de wereld zich omdraait om jou, jullie in het felle licht te bekijken.

Zo jullie een van de kinderen van de wereld zijn, zouden jullie dolblij zijn als jullie moeder jullie altijd zou hebben bewonderd, niet alleen zoals jullie zouden kunnen zijn, maar precies zoals jullie waren toen jullie koekjes uit de koektrommel haalden.

Ik druk Mijn stempel van goedkeuring op jullie zoals jullie zijn.
Jullie hoeven niet uit te blinken in een drumband om door Mijn inspectie te komen.

Herinner jullie de periode in de wereld toen het in de mode was om te zeggen: "Ik ben okay en jij bent okay?"
Jullie zouden iedereen een klopje op de rug geven voor de pure vreugde ervan.

Wat gebeurde er met dit ruw gemodelleerde idee om op dit moment in okay te zijn?

Vergeet nooit, geliefden, jullie zijn altijd goed genoeg voor mij.
Het is prima dat jullie niet hoeven te presteren. Alleen al jullie wezen kan geweldig zijn. Het is nog steeds okay om op jullie rug in een groene weide te gaan liggen en naar de lucht te kijken en op een sprietje te kauwen.


Vertaald voor wakkeremensen door Anja