Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 5 januari 2019

Heavenletter 6533: ZOALS DE ZON IN DE LUCHT / 15 december 2018 / Geplaatst 5 januari 2019

Brief uit de Hemel
ZOALS DE ZON IN DE LUCHT
 15 december 2018 / Geplaatst 5 januari 2019


God zei:

Geliefden, Ik zeg dat Ik liefheb en liefde is alles wat Ik weet.
Liever, liefde is alles dat Ik BEN. Dit is ook waar voor jullie, toch kunnen jullie liefde omzeilen. Blijf bij liefde. Jullie zijn bedoeld voor liefde en dit is het! Jullie ticket voor het leven, in het leven zeg liefde en enkel liefde. Jullie doel in het leven is liefde. Alleen liefde. Niets dan liefde. Jullie pad is liefde.

Jullie ZIJN liefde. Jullie DNA is gecodeerd met liefde. Jullie zijn niets dan liefde. Het kan niet anders, er zijn geen twee manieren. Alleen Liefde.

Liefde om te leven. Kies voor eenvoud.


Luister, jullie zijn niet op aarde om julliezelf te bewijzen. Jij bent mijn kind, jullie zijn mijn kinderen op Aarde. Is er iets beters dat jullie kunnen zijn? Het is niet nodig om op een zeepkist/podium te staan en te oreren! Jullie zijn niet hier op aarde om lofbetuigingen te verzamelen noch om jullie Zelf te verklaren. Jullie zijn hier op Aarde om eenvoudigweg jezelf te zijn. Jullie scheppen Mij behagen.
Ik twijfel niet aan jou aan jullie. Het zijn jullie die de vragen hebben. Jullie hebben vragen over Mij en over julliezelf.

Ik zeg dat jullie het waard zijn. Laat Mijn Woord goed genoeg voor jullie zijn. Jullie zijn gebalanceerd in de Hemel en op Aarde. Jullie komen uit de Hemel en jullie hebben voet op Aarde. Jullie zijn geen verrassing voor Mij. Jij zijn Mijn vervulling. Jullie bemoedigen Mij, monteren Mij op.

Ik aanschouw jullie, Mijn eigen ware kinderen. Jullie hart en Mijn Hart zijn samen. We zijn vastgespeld. We spreken in dezelfde taal van liefde. We zijn voor elkaar gemaakt. Wij zijn elkaar. Er is geen ander. De ene is Eén en niet twee. Jullie hebben een gouden hart. Ik omhels jullie hart, en jullie omhelzen Mijn hart. We zijn elkaars gast. Eenheid is. We zoeken geen Eenheid. We leven Eenheid. Je kunt Eenheid zoeken wanneer en waar Eenheid al is.

We zijn vrij om Eén te zijn. We kunnen niets anders zijn. Eenheid is gelijk aan Eenheid. Eenheid is een gegeven. Wij zijn Eén. Er is zeker niets anders dat jullie kunnen zijn. Jullie hebben geen speciaal kostuum nodig. Het enige dat jullie hoeven te doen is te zijn. Er is niets te zoeken omdat Eenheid alleen is.

Kom naar het feest dat Ik geef ter viering van Eenheid.

Natuurlijk Eenheid is HET. Eenheid vertelt het hele verhaal van het leven van A tot Z. Er zijn geen opiniepeilingen nodig. Geen countdowns. Er is geen wedstrijd. Er is geen concurrentie en geen voorwendsel. Eenheid. Eenheid kan niet worden voorkomen of onopgemerkt blijven.

Hoe zit het met sterren aan de hemel?
Hoeveel sterren zijn gelijk aan de zon?!

Laten we duidelijk maken dat we het hebben over de Essentie van Eenheid. Niet singulariteit, maar van Eenheid puur en eenvoudig - Eenheid bovenmaats. Er is geen optelling. Eenheid is een Unie van zielen. Het is Eenheid. Eenheid telt. Eenheid is, doet ertoe. Maar Eenheid is niet gemaakt van materie. Eenheid is wonderbaarlijk.

Jullie zijn vreugde voor Mijn Hart. Welkom in vreugde, Mijn geliefden. Samen als Eén, wij, IK, omcirkelen het universum. Verwelkom jezelf. Jullie zijn Mijn trots en vreugde. Wees stil. IK ben God en jullie zijn Eén met Mij.


Vertaald voor wakkeremensen door Anja