Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 10 januari 2019

Goddelijke Moeder: Nu dagdromen, legt de basis voor de Nieuwe Aarde / januari 2019 / via Jennifer Crokaert

Goddelijke Moeder:
Nu dagdromen, legt de basis voor de Nieuwe Aarde
januari 2019 / via Jennifer Crokaert

Droom nu, de rimpelingen zullen volgen
Mijn glorieuze kinderen,

Het moment van grote verandering zal er snel zijn voor jullie. Er komt een licht dat de ogen verblindt, maar het hart helder en waarheidsgetrouw alles laat zien wat goddelijk van aard is, net als alles wat dit niet is. Het zal je kompas zijn in de komende dagen en jaren.

Dit goddelijke licht is gezonden door de Vader/Moeder Ene. Het zal elke kier en spleet in de samenleving verlichten met zijn waarheid en mededogen. En, mijn dierbaarste, geliefde kinderen, het zal in jullie de vlam van Goddelijke Liefde oplichten die je al te lang werd ontzegd.

Dit is je lot, je bestemming. Dit is waarom je incarneerde, om hier te zijn voor de grootse ontplooiing van het grootste avontuur in de menselijke geschiedenis - en zelfs daarvoor.

Je bent hier in een stoutmoedige onderneming: om te ascenderen in vorm en dan, met het voordeel van goddelijke visie en goddelijk hart, naar je maatschappij te kijken en ze opnieuw te fantaseren (creëren in je verbeelding). Niet alleen mentaal, dat is slechts de eerste stap, maar om het menselijk leven en de menselijke samenleving op een fysieke manier te her-scheppen, op een manier die de fijnste goddelijke liefde reflecteert die binnen elk van jullie harten oplaait.

Verandering zal snel komen, veel sneller dan je denkt, want ten slotte zul je niet werken in onwetendheid of alleen, maar met de volledige kracht van je ware afkomst, je goddelijke afkomst en met je galactische families. Dit zorgt voor een synergie van onvoorstelbare kracht, creativiteit, focus en actie.

Deze spannende toekomst is niet langer in de verre toekomst, of zelfs in de nabije toekomst. Het is heel, heel dichtbij. Het is zo dichtbij dat ik je vraag om het je in je dagelijks leven voor te stellen. Terwijl je naar je werk gaat, terwijl je bezig bent met alledaagse klusjes, laat je dagdromen dan gaan over wat je zou doen als je vrij was om wat dan ook te doen.

Hoe zou je je tijd doorbrengen? Welke creatieve bezigheden prikkelen jou? Welke uitdaging waar Gaia momenteel voorstaat, ligt jou aan het hart? Hoe zou je Gaia kunnen helpen?

Het kan groot zijn of het kan klein zijn. Ik ben niet geïnteresseerd in grootte. Ik ben geïnteresseerd in passie, in vreugde, in levenslust en sprankeling en vreugde die je hart, je geest en je lichaam overspoelen, want wat je doet is je vullen met een energie die je voorheen nooit had kunnen bedenken.

Sta je talent/begaafdheid/aanleg toe om te pieken terwijl je droomt. Sta jezelf toe voorbij de grenzen van 'realistisch' te gaan, want wat nu 'realistisch' is en wat realistisch zal zijn binnen een zeer korte tijdspanne zijn twee heel verschillende werkelijkheden, omdat het een heel andere wereld zal zijn. Je zult een heel andere jij zijn.

Als je je kunt herinneren dat je erg ziek bent en nog steeds probeert door te gaan ... Of dat je 's nachts moet wakker worden en je geest en lichaam niet uit de slaapstand kunt halen ... Of dat je zo uitgeput bent nadat je veel te lang hebt gewerkt zonder pauzes te hebben gehad ... Je lichaam, geest en ziel voelen zich alsof ze door een dikke modder bewegen. Zo zal je huidige fysieke ervaring zal zijn, nadat de energiesprong is opgetreden.

Je zult ontdekken dat je licht, vrij, flexibel, energiek, gefocust bent. Dit zijn allemaal geschenken die voor altijd van jou zijn, nadat de initiële energiesprong is opgenomen [volledig deel uitmakend van jou] en je er volledig op bent afgestemd.

Wees zacht voor jezelf in het proces van het direct opnemen van energie na de toename. Vertrouw op je intuïtie in verband met wat je nodig hebt en volg die innerlijke leiding. Dit zal je moeiteloos leiden langs het pad van gratie en gemak in je nieuwe fysieke expressie.

Je bent er bijna. Je bent klaar, alsof de liftdeuren dichtgaan en je op het punt staat punt de knop naar de bovenste verdieping te duwen. Zo dichtbij staan jullie nu, lieve, geliefde kinderen.

Wees lief voor jezelf en anderen, het is het pad van genade. Jij bent mijn Liefde.


Vertaald door Agnes