Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 13 januari 2019

De ware reden van de Amerikaanse muur én shutdown /12 januari2019 / Ella Ster


President Trump heeft in een aantal recente persconferenties een boekje open gedaan waarom de Amerikaanse muur er moet en zal komen. De mainstream media verzuimt om de werkelijke reden te melden. Trump’s onthullingen zijn onderdeel van de strijd tegen de Deep State en ontmaskeren daarmee hun ware motieven.

De Trump-regering wil dat er in het zuiden van Amerika een muur komt. Die muur wordt een hekwerk, bestaande uit dikke stalen spijlen. Dat was een eis van de Democraten die ingewilligd is. President Trump heeft binnen het Congres ook hun stemmen nodig, om het budget voor de muur goed te keuren. De Democraten zitten echter dwars. Een overheids-shutdown moet de druk opvoeren om het budget vast te stellen. Althans… dat is de officiële versie.

Dit politieke steekspel is al weken bezig. De Democraten schreeuwen moord en brand omdat de Amerikaanse muur onmenselijk zou zijn. Ze uiten zware kritiek op het immigratiebeleid van president Trump. Regelgeving waarvan ze voor het gemak even vergeten, dat deze ook onder het Obama-bewind van kracht was.

Door Trump’s beleid zouden kinderen onterecht gescheiden worden van hun ‘ouders’ en in sommige gevallen sterven. Wat ze er vergeten bij te vertellen is dat veel van die kinderen helemaal niet met hun ouders reizen. Deze kinderen zijn ontvoerd door mensensmokkelaars en arriveren zwaar verwaarloosd aan de Amerikaanse grens. De grensbewaking scheidt deze kinderen van hun volwassen begeleiders om vast te kunnen stellen of het wel hun ouders zijn, of dat ze slachtoffer zijn van mensensmokkel. Maar het blijft dweilen met de kraan open en daarom moet de grens dicht.