Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 19 januari 2019

De storm van de verandering wordt sterker zodra je vanuit je licht bouwt. /16 Januari 2019 / Luc van Ewijk


De storm van de verandering wordt sterker zodra je vanuit je licht bouwt.
16 Januari 2019 / Luc van Ewijk

Jouw licht volop aan. Want dan zie je waar je heen gaat. Vergeet al die afleiding en luister eens naar jezelf. Dan weet je precies waar je heen hoort te gaan. Wellicht ben je er niet in een dag. Maar we hebben de tijd. 

Een beetje avontuur is ook leuk. Daarom krijg je zo nu en dan tegenslagen. Maar je zult je doelen gaan zien. Handel er naar. Nu meteen. En zie hoe de magie zich gaat ontvouwen. 

Als je jezelf maar ziet. De rest is de buitenwereld. Het gaat om de binnenwereld. Transformeer het naar buiten door middel van scheppen. En de wereld is van jouw. 

Niemand kan jouw nog tegenhouden. Ook al negeren ze je. Er zijn genoeg lieve mensen die wel de aandacht waard zijn. Verminder dat soort mensen uit je leven. 


Vergeet woorden, je hoeft discussies niet te weten. Je hoeft alleen aan jouw doelen te bouwen. Dan is er geen discussie meer nodig. Want het staat er al. Probeer er dan maar om heen te gaan. 

Want het licht verstopt zich niet meer. De storm van verandering zijn wij. Het waait nu een windkracht of 8. Maar met orkaankracht die komt, zullen alle heilig huisjes omvallen. En zullen we eindelijk onze ruimte gaan krijgen. We zullen massaal gehoord gaan worden. 

Stenen zullen er vallen. Om de slapende wakker te schudden. Sommige proberen nog te schuilen. Maar er blijft niks over van de oude maatschappij. 

Je moest eens zien hoe mooi de nieuwe maatschappij is. Volop in licht en liefde overal. Eindelijk het leven wat voor ons bedoelt wordt. 

Niet na de dood. Maar de hemel bouwen we hier. Niet zweverig maar realistisch. Door je hart te volgen en het hier te gaan bouwen.