Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 9 januari 2019

DE MAKKELIJKE SCHEPPINGSROUTE / Channeling door Brenda Hofman, 7 januari 2019


DE MAKKELIJKE SCHEPPINGSROUTE
Channeling door Brenda Hofman, 7 januari 2019

Overzicht van Brenda’s gechannelde “Creatie Energieën” show van 4 januari 2019.  http://www.blogtalkradio.com/brenda-hoffman

In 3D, was angst besmettelijk. Nu is jullie vreugde besmettelijk, want zelfs als jullie je vreugde over de Schepping niet uiten, zullen anderen worden blootgesteld aan jullie bug van vreugde. Dit is nieuw voor jou, voor jullie in een Nieuwe Aarde.

(Brenda heeft twee dingen, er is de show “Creation Energies” en Brenda’s Blog,
ze bevatten verschillende gechannelde informatie.)

Geliefden,

Vier jullie nieuwe Aarde jaar en jullie nieuwe jij.
Natuurlijk hebben we hier al een paar keer eerder over gesproken, maar dit is een andere viering om verschillende redenen.

Nooit eerder op de aarde hebben jullie jezelf toegestaan om jullie ware wezen, jullie Universele kracht, te claimen. Dus het is dat jullie aan het ontdekken zijn dat de focus verschillende creaties produceert dan jullie ooit jezelf toestonden te geloven. Want in jullie 3D-aardeovertuiging vereisten alle creaties grote inspanning en toewijding voor één doel.

Velen van jullie ontdekken nu dat jullie focus niet zo intens is als jullie ooit nodig achtten, noch zijn jullie creaties zoals jullie verwachten.

Misschien hadden jullie vluchtige gedachten over een nieuwe baan, en die baan komt zonder inspanning van jullie kant. Maar jullie grotere droom blijft ongrijpbaar aan te tonen.
Dat is zo omdat jullie 3D-technieken blijven gebruiken om jullie grote dromen te creëren. DrieD-technieken zijn niet langer geldig omdat ze zijn gebaseerd op angst.

In 3D vreesden jullie dat de goden jullie niet zouden geven wat jullie wilden, omdat jullie in één of meerdere levens een ondeugend meisje of een stoute jongen zijn geweest. Of dat jullie niets verdienden dat verder ging dan wat de maatschappij jullie had voorgeschreven.
Dus hebben jullie gechant, gebeden, gemediteerd, de ene goeroe na de andere bezocht, alleen de juiste materialen gelezen om misschien te creëren waar jullie op hoopten en het te verkondigden als een wonder.

Jullie nieuwe methode is veel eenvoudiger en productiever. Negeer jullie angsten dat zoiets niet zal worden gecreëerd. Neem deel aan jullie dagelijkse bezigheden en verwacht volledig dat wat jullie willen of nodig hebben, nu deel uitmaakt van jullie leven.

Angst is niet langer een dominant onderdeel van jullie leven, dus waarom blijven jullie geloven dat angst zal produceren wat jullie willen of nodig hebben? Jullie creatieve tools zijn vreugde en verwachting.

Dat wil niet zeggen dat jullie vandaag of morgen zullen creëren wat jullie wensen of nodig hebben, maar in plaats daarvan dat jullie jezelf vrijmaken van creatie angsten en langzaamaan, naar onze mening, beginnen te accepteren dat jullie krachtige scheppers zijn.

De belangrijkste scheppingsboodschap die jullie negeren of vergeten, is dat jullie de makers van jullie leven zijn. Dus zelfs als jullie een goeroe hebben gevonden die het leven in soortgelijke termen heeft bekeken, kan hij of zij niet in staat zijn om meer te creëren van wat jullie verlangen dan iemand met totaal andere overtuigingen dan jullie.

Jullie zijn op zoveel manieren tot ontwikkeling gekomen, meer dan jullie geloof in een God die jullie geeft wat jullie nodig hebben als jullie goed zijn - misschien. Dat was een op angst gebaseerd model dat niets te maken had met jullie aardse werkelijkheid.

Negeer die op angst gebaseerde, onwaardige overtuigingen. En begin met het creëren van jullie wereld, jullie leven in vreugde.

Velen van jullie beweren dat jullie hebben geprobeerd en geprobeerd om enkel en alleen een bestaan uit te zoeken dat jullie een aantal basisbegrippen gaf - het aanhouden van 3D-geloof van werk, werk en meer werk. Of dat het aardse leven moeilijk is. Of dat jullie niets meer verdienen. Allemaal 3D-overtuigingen gebaseerd op angst.

Jullie hebben jezelf toegestaan om een gewone sterveling te worden gedurende jullie leven op aarde, ondanks jullie god/ godin-totaliteit.
Stop met geloven dat jullie beperkt zijn en begin in jezelf te geloven.

Hebben jullie je niet een God voorgesteld of engelen die binnen een paar minuten of dagen zonder hulp, aarde of een object kunnen creëren?
Zo is het. Jullie hebben dezelfde vaardigheden.

Veronderstellen jullie dat God of wat voor entiteit jullie ook verkiezen om op een voetstuk te zetten, de nodige hulp vereist en/ of zich zorgen maakt over zijn of haar vaardigheden om te creëren?
Of stellen jullie je voor dat zulke superieure entiteiten naar wens kunnen creëren wanneer ze dat willen, gemakkelijk en moeiteloos?
Als jullie een god/ godin zijn - wat jullie zijn - waarom denken jullie dan dat jullie niet dezelfde scheppende vaardigheden hebben?

Tegelijkertijd beginnen jullie misschien te denken aan jezelf die superieur zijn aan degenen die geen voorlopers zijn. Dat is een incorrecte beoordeling want alle aardbewoners zijn van de Universums en hoeven alleen maar herinnerd te worden aan hun vaardigheden.

Jullie voorlopers zijn geen anomalieën. In plaats daarvan zijn jullie bakens die luid en duidelijk roepen: "Het is veilig, kom naar buiten, kom naar buiten, waar jullie ook zijn."

Jullie zijn bakens voor een wereld gevuld vol vreugde, de vreugde van creaties, de vreugde van het lachen, de vreugde van Eén.

Als jullie die mantel accepteren, beginnen anderen die nog niet verder zijn dan 3D, hun Universele vaardigheden en interesses te herinneren.

Jij bent het baken. Jullie zijn het baken. En niet beter dan, alleen maar anders dan omdat jullie jezelf hebben getraind om te herinneren en te onthouden dat jullie het baken zijn voor deze overgang.

Zo zal het zijn. Amen.

Vertaald voor: wakkeremensen door Anja