Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 12 januari 2019

De 9e Dimensionale Arcturiaanse Raad ∞ Veranderingen in het Elektromagnetische veld van de Aarde. / Daniel Scranton: 11 Januari 2019


De 9e Dimensionale Arcturiaanse Raad ∞
Veranderingen in het Elektromagnetische veld van de Aarde.
Daniel Scranton: 11 Januari 2019


"Groeten. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij om contact te maken met jullie allemaal.

We zijn verheugd jullie de volgende overdracht te brengen omdat we weten hoe belangrijk het is voor jullie om te begrijpen wat er in jullie wereld gebeurt en hoe het zich verhoudt tot jullie reizen als individuen. De recente veranderingen in het elektromagnetische veld van de Aarde hebben op verschillende manieren een positief effect op jullie.

Alles wat jullie vanaf dit punt ervaren, brengt jullie dichterbij om klaar te zijn voor de energieën van de verschuiving. Dus alles moet worden gezien als een positieve stap voorwaarts voor de mensheid, en dit is geen uitzondering. De veranderingen in het veld maken de Aarde beter compatibel met de hoogfrequente energieën die vanuit elke hoek op jullie afkomen, de hele dag, elke dag.


En het raster dat jullie samen co-creëerden, is ook verbeterd door de recente veranderingen in het elektromagnetische veld van de Aarde. Dus dit zal jullie allemaal individueel op verschillende manieren beïnvloeden, maar het eindresultaat zal zijn dat jullie getransformeerd worden op een cellulair niveau.

Jullie zullen in staat zijn om hogere frequenties in jullie fysieke lichamen vast te houden. Jullie hebben een grotere toegang tot het portaal dat binnenin jullie bestaat en dat jullie direct toegang geeft tot de Bron Energie-dimensie, en jullie zullen je emoties intenser kunnen voelen. En dat betekent dat jullie sneller en efficiënter door emoties van lagere frequentie kunnen bewegen.

We willen jullie ook verzekeren dat deze verandering de Aardse omgeving op een positieve manier beïnvloedt. Het gaat deel uitmaken van de wereldwijde opruiming die jullie ook zullen ervaren voordat de dienst compleet is. Jullie kunnen verwachten dat er meer positieve veranderingen zullen plaatsvinden, waarvan sommige worden geïnitieerd door de Aarde zelf, en waarvan sommige zullen worden geïnitieerd door de bondgenoten van de Aarde, waarvan er veel zijn.

En natuurlijk rekenen wij onszelf ook mee in die groep. Dus verwacht dat jullie energievelden een paar prachtige upgrades zullen ontvangen in de komende weken en maanden.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad en we hebben het leuk gevonden om contact met jullie te maken. 


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nlWij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

Alvast bedankt, Ine & Martien