Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 9 januari 2019

Dagtekst van Woensdag 9 Januari 2019 door Omraam Mikhael Aivanhov


Dagtekst van Woensdag 9 Januari 2019
door Omraam Mikhael Aivanhov

"Wachten ... De discipel van een spiritueel onderricht leert het geduldig wachten te beoefenen, die innerlijke staat die hem wakker houdt. Wanneer lichtende entiteiten hem komen bezoeken, zal hij op die manier klaar zijn om de deuren van zijn ziel onmiddellijk voor hen te openen. Alleen deze houding van wachten stelt hem in staat om de gebeurtenissen van de onzichtbare wereld, de stromen die er doorheen gaan en de bezoekers die hem hun zegeningen brengen, waar te nemen. Je zal zeggen dat je deze bezoekers nog nooit hebt gezien. Maar is het per se nodig om hen te zien? Je kunt hen voelen, wat echt wel belangrijker is. Als je hart en je ziel de openbaringen niet voelen die de goddelijke entiteiten je brengen, al hen zien je niet veel opleveren.
Je verwacht een licht, de gratie van de Hemel ... Toon jezelf nooit ongeduldig, integendeel, leer af te wachten, want op elk moment kan je een signaal, een bericht, een verduidelijking of een boodschap ontvangen. Dankzij je geduldig afwachten zijn je subtiele centra altijd waakzaam. Zo creëer je in jezelf een soort gevoelige cel die je verwittigt van de komst van een goddelijke boodschapper of bezoeker."

Omraam Mikhael Aivanhov