Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 20 januari 2019

Cobra’s laatste update van de Terugkeer van het Licht meditatie op 21 januari 2019 / Door eventnl / 19 januari 2019


Cobra’s laatste update van de Terugkeer van het Licht meditatie op 21 januari 2019

Door eventnl

Wij zijn een enorme daadkracht aan het creëren en er is een zeer reële mogelijkheid dat wij de kritieke massa zullen halen.

Er zijn veel mensen die onze meditatie steunen:

Benjamin Fulford:

Kauilapele:Stillness in the Storm:

En veel anderen:
Hier is de Hoofd facebook groep voor onze meditatie:


En hier is de video die je laat zien hoe je het Godinnenvortex deel van de activatie op de goede manier doet (opstaan, ronddraaien, eerst de mantra iiii zingen en vervolgens de mantra eeeeaaaa).Grote Centrale Zon is een Bron en een Centrum van de alles doordringende aanwezigheid 
van de grote "IK BEN".

Het is een punt van integratie van de spirit/materie Kosmos, en een centrale concentratie van God Bewustzijn en het vrijgeven van Licht en Lieven en Liefde naar de gehele schepping. Het is een Nucleus, Hartcentrum, of Wit Licht Kern van de Kosmos. (De God Ster Sirius is een focus van de Grote Centrale Zon in onze sector van de galaxy).

Hier is de hoofdpagina met instructies voor de activatie:


De video's in 26 talen met instructies voor de activatie zijn hier te vinden:


De Nederlandse Geleide Meditatie vindt je hier:En het Cobra interview over de activatie vind je hier:Wat wij aan het creëren zijn is zo enorm, het is nog nooit eerder gedaan.

Laten wij dit doen!

Vertaald door Veronica