Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 13 januari 2019

Boodschap van de Arcturiaanse Raad voor januari 2019 11 januari 2019 / van Suzanne Maresca

Boodschap van de Arcturiaanse Raad voor januari 2019
11 januari 2019 / van 

Door Morag, 12 januari 2019, Awakening5dhealing.com


Welkom, geliefden, naar de hogere gebieden van waarneming, waar het denken zich manifesteert op kwantumfrequenties. Wij zijn leden van de Arcturiaanse Raad van 12, toegewezen, vrijwilligers, om de mensheid te helpen bij de verheffing van Gaia. Wij kunnen grote tijdingen van vreugde, licht en liefde aanbieden.

De overgang van 3d naar 4d is succesvol geweest.

De derde dimensie, afgewogen door primitieve aandrijvingen, is overstegen. Er is veel veranderd vanuit ons perspectief. De wereld, jullie wereld is gekrompen. Het wordt authentieker als ieder van jullie de karmische zuivering voltooit en upgrades integreert.

Het proces was voltooid aan het einde van de laatste maancyclus. Wij hebben gewacht en gekeken, variabelen bekeken. Wij zouden vandaag willen spreken over gevechten in het vierde rijk. We willen jullie graag uitrusten met kennis die jullie zal helpen bij het begrijpen van de verandering in vibraties. We hopen  bij jullie de nadruk te leggen op de delicate aard van manifestatie, de signaturen van energie en resonantie.

Meer lezen >>>