Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 17 januari 2019

Benjamin Fulford: Hoger Gerechtshof, President van de Wereldbank en andere Rothschilds vallen terwijl de revolutie vordert. /14 januari 2019

Hoger Gerechtshof, President van de Wereldbank en andere Rothschilds vallen terwijl de revolutie vordert.
14 januari 2019 / Benjamin Fulford

Nu dat satanisch Khazariaanse caballisten op topniveau zijn gevallen, worden tweede rangs ambtenaren als Ruth Bader Ginsburg van het Hoger Gerechtshof, chef Jim Yong Kim van de Wereldbank en Serena Rothschild (weduwe van Jacob de Rotschild) verwijderd terwijl de oorlog om de mensheid te bevrijden vordert.

Ginsburg “is vermist en misschien dood of nog steeds in het NY-ziekenhuis, en mist zo twee weken van orale argumenten aan het Hoger Gerechtshof, ofwel de gehele maand januari, met geen bewijs van leven, het zo voor V.S. President Donald Trump mogelijk makend om een andere Rechter te benoemen,” zeggen Pentagon bronnen.

Jim Yong Kim, door Clinton aangesteld, werd gedwongen ontslag te nemen als President van de Wereldbank wegens corruptie, zeggen Dragon familiebronnen. Onderzoekers richten zich vooral op Haïti en de betrokkenheid van Kim bij de Clinton corruptie gerelateerd aan de kunstmatig opgewekte aardbeving in Haïti in 2010, zeggen CIA-bronnen.

Serena Rothschild was de weduwe (of echtgenote) van senior Zionisten oudste Baron Jacob Rothschild en moeder van Nathaniel Rothschild. Alles wat we weten is dat ze stierf “na een kort ziekbed.” We hebben gemeld dat Jacob Rothschild al dood is maar het lijkt erop dat er pogingen worden gedaan om de indruk te wekken dat hij nog steeds in leven is met de bedoeling om te voorkomen dat zijn progressief ingestelde zoon Nathaniel de Britse tak van zijn nog steeds machtige familie overneemt.

In ieder geval, met de militaire tribunalen in de V.S. onderweg, zullen in de komende dagen en weken veel meer prominente machtshandelaren en financiers worden verwijderd, zeggen Pentagon bronnen. Onder hen zijn degene die gedoemd zijn om te vallen, IMF-hoofd Christine Lagarde en senior KKR-financiers Henry Kravis en George Roberts, zeggen de bronnen. Ter aanvulling, Eerste Minister Shinzo Abe van Japan, President Emmanuel Macron van Frankrijk, Eerste Minister Theresa May van het VK en massa moordenaar Benjamin Netanyahu van Israël zullen vertrekken, zeggen Pentagonbronnen.

KKR en hun employee Generaal David, “verraad ons” Petraeus worden aangeklaagd in de voortgaande V.S. militaire tribunalen wegens hun rol bij het oprichten en bewapenen van Daesh (we willen de Godin niet beledigen door hen ISIS te noemen), zeggen de bronnen. Public relations van KKR heeft niet gereageerd op een vraag over deze zaak tot het moment waarop deze nieuwsbrief openbaar werd.

Franse militaire bronnen zeggen op hun beurt dat Emmanuel Macron binnenkort verwijderd zal worden door een militaire leiding die de caballisten wil verwijderen die de Franse democratie gedurende de afgelopen 11 jaar hebben gestolen. Hierna, zullen ze de ware democratie van de Republiek herstellen. Vive la France!

De actie om Shinzo Abe te arresteren zal langer gaan duren maar voorbereidend werk is begonnen. De Franse politie heeft Tsunekazu Takeda van het Japanse Olympisch Comité, aangeklaagd wegens het aannemen van omkoopsommen.
https://www.france24.com/en/20190111-japan-olympic-committee-chief-takeda-indicted-france-corruption-tokyo-2020

Terwijl dit gezien kan worden als Franse vergelding voor de arrestatie en mishandeling van voormalig Nissan president Carlos Ghosn, is er meer aan het verhaal. Volgens de Japanse rechtervleugel bronnen, is Takeda een lid van de Japanse keizerlijke familie en was hij betrokken bij het binnenhalen van de Olympische spelen door Japan als een beloning voor het mee gaan met de tsunami en nucleaire massamoord aanval op 12 maart 2011 in Fukushima. Abe, zijn kabinet en de Iwasaki Mitsubishi clan worden allemaal uitgeschakeld als een gevolg van hun medeplichtigheid bij de massamoord, zeggen de bronnen.

Theresa May wordt verwijderd wegens haar rol in het proberen Brexit te saboteren en het overhandigen van de controle over de Britse Geheime dienst aan de gangster families die de EU controleren, volgens bronnen bij MI6. De brief hieronder werd gestuurd door het voormalige hoofd van de Britse Geheime dienst aan Mp’s om ze te waarschuwen voor het verraad van May.
  


Vertaling brief:

Londen SW1                                                               8 januari 2019

Aan Voorzitter van de Conservatieve Partij

Beste voorzitter

Jullie MP zal spoedig worden opgeroepen om de terugtrekkingsovereenkomst van de Eerste Minister te ondersteunen. Samen met mijn collega Lord Guthrie die diende als Voorzitter van het Defentiepersoneel kort voordat ik de leiding over MI6 had, nemen we de nog niet eerder voorgekomen stap om alle Voorzitters van de Conservatieve Partij aan te schrijven om te adviseren en te waarschuwen dat deze terugtrekkingsovereenkomst als, deze niet wordt afgewezen, de nationale veiligheid van het land zal bedreigen op fundamentele manieren. Alstublieft, verzeker ons ervan dat jullie MP niet voor deze slechte overeenkomst stemt.

Op 29 november werd de aangehechte brief aan de eerste minister gepubliceerd het verklaart dat de teruktrekkingsovereenkomst onze nationale veiligheidsbeleid bedreigt door ons te binden aan nieuwe sets door de EU gecontroleerde relaties.

Verborgen in de overeenkomst is het aanbod van een ‘nieuwe en diepe en speciale relatie’ met de EU in defensie, veiligheid en geheime diensten met snijden in de drie fundamenten van ons nationale veiligheidsbeleid: lidmaadschap van de NATO, onze nauwe bilaterale defensie en relatie van geheime diensten met de VS en de vijf ogige geheime diensten alliantie

De onmiddellijke reactie van number 10 op onze brief liet zien dat we een gevoelige zenuw hebben geraakt echter hun weerlegging wijst op een verontrustend slecht begrip van de zaken. Met Generaal Julian Thompson die er ook werd uitgepikt voor een reprimande weerlegde ik de  argumenten en kritiek  van nummer 10, in detail. (zie linkadres in de brief)

De eerste verantwoordelijkheid van de staat naast handel is de veiligheid van de burgers de terugtrekkingsovereenkomst ondermijnt dit fundamentele contract en zou aspecten van onze veiligheid in buitenlandse handen plaatsen. Wees er alsjeblieft zeker van dat jullie MP tegen deze slechte overeenkomst stemt en een soevereine Brexit op basis van WTO regels ondersteunt zonder betaling van losgeld waarover we nu weten dankzij een heroïsche anonieme burgerambtenaar (zie voor linkadres de brief) de overheidsdienst is volledig voorbereid,

Hoogachtend,

Sir Richard Dearlove

Verder, de regering van de V.S. heeft het openbaar gemaakt dat het niet langer de EU erkent als een legitieme regering door het verlagen van zijn diplomatieke status.
https://www.dw.com/en/trump-administration-downgrades-eu-mission-to-us/a-46990608

Het hoofd van het IMF, Christine Legarde is ook doel van de V.S. vanwege haar actie om een cryptovaluta-type IMF Special Drawing Right (SDR) erdoor te drukken als een alternatief voor de V.S.-dollar, zeggen CIA-bronnen. In plaats hiervan, zegt een vertegenwoordiger van de Dragon familie dat het IMF geliquideerd zal worden. Lagarde heeft eerder de Chinezen gesmeekt om een verandering, om het IMF te verhuizen naar Azië en werd afgewezen, merkte de bron op.                                                                                 https://www.reuters.com/article/us-imf-china-lagarde-idUSKBN1A922L

Het IMF heeft een miserabele reputatie als het gaat om arme landen te dwingen hun bevolking te verarmen met de bedoeling om middelen te overhandigen aan bedrijven die door de Khazariaanse maffia worden gecontroleerd.

In ieder geval lijkt het erop dat wanneer het net zich sluit, opnieuw bankiers van gebouwen beginnen te vallen.
https://www.dailymail.co.uk/news/article-6568369/Man-injured-falling-height-inside-Canary-Wharf-shopping-centre.html

De Britse Geheime dienst zegt dat de bankiers worden vermoord zowel om bewijs te verdoezelen dat leidt naar senior mensen en om verzekeringsgeld op te strijken.

Nu we spreken over bewijssporen, forensisch accountant Kenneth Boyd heeft onderzocht hoe mensen als de Secretaris van Commercie Wilbur Ross, Secretaris van Financiën Steven Mnuchin, Prins Charles, voormalig Minister van Financiën van het VK James Sassoon, als ook verschillende mega-bedrijven, offshore belastingparadijzen gebruiken om belasting te ontduiken die de rest van ons gedwongen is om te betalen.
https://www.ais-cpa.com/tax-avoidance-by-the-numbers-the-paradise-papers/

Het net sluit zich ook om de schurkenstaat Israël en hun satan-aanbiddende en criminele, aangeklaagde Eerste Minister Benjamin Netanyahu, zeggen de Pentagon bronnen. Aan dat front, wordt de grote kahuna 9/11 aangepakt. De toespraak van Trump op 8 februari duurde precies 9 minuten en 11 seconden. Dit is een prelude voor het aankondigen van een nationale noodsituatie door Trump en het vrijgeven van alle dossiers over 9/11, zeggen de bronnen.

Ook, een “door Israël opgesteld anti-BDS-wetsontwerp om $38 miljard aan hulp te verschaffen en politieke taal te bestraffen werd voor de tweede keer afgewezen in de Senaat (56-44, 53-43 en het heeft 60 stemmen nodig) terwijl acties bezig zijn om het Congres van Israël te zuiveren van dubbele nationaliteiten en verraders,” zeggen de Pentagon bronnen. (BDS = Boycott, Divestment, en Sanctions.)

Verder, intensiveert de wereldwijde boycot van Israël zich “terwijl HSBC Bank zich afsplitst van de Israëlische wapenhandelaar Elbit Systems, Airbnb West Bank listings verbant en Brazilië zijn ambassade misschien niet verplaats naar Jeruzalem,” zeggen de bronnen.

Het neoconservatieve, slavenjochie van Netanyahu, John Bolton “heeft zijn vleugels gekortwiekt gekregen” door de Turkse President Recep Erdoğan en top V.S. Generaal Joseph Dunford toen hij vorige week probeerde te voorkomen dat het leger van de V.S. zich terugtrok uit Syrië, voegden ze toe.

Ondertussen, runnen voormalig V.S. Procureur Generaal Jeff Sessions, Generaal James Mattis en Generaal John Kelly militaire tribunalen met steun van de geheime dienst van voormalig NSA Directeur Admiraal Mike Rogers en voormalig baas van het Agentschap van de Geheime Dienst, Mike Flynn die momenteel handelen met de hierboven genoemde KKR en Petraeus, zeggen de bronnen.

Met de regering van de V.D. die nu stilligt voor de vierde opeenvolgende week en nu het einde in zicht, kan de hele wereld zien dat de dagen van de V.S. Corporation geteld zijn. Dmitry Rogozin, het hoofd van de Russische Roscosmos State Space Corporation, zegde zijn plannen af voor een bezoek aan NASA in februari (“geen ruimtevaartagentschap”), omdat de “tweede Amerikaanse burgeroorlog” onderweg is. Ook het feit dat de geldstroom naar NASA is afgesneden door de stillegging speelde ongetwijfeld een factor bij het gecancelde bezoek.
http://tass.com/science/1039354

De stillegging betekent dat terwijl meer en meer onbetaalde gevangenisbewaarders en luchtverkeersleiders zich ziekmelden en als voedselhulp opraakt voor de 44 miljoen Amerikanen die daarvan afhankelijk zijn, komt er chaos naar de V.S.

Voor de paar overblijvende Kool-Aid drinkers daar die nog steeds geloven dat het stilleggen van de V.S.-regering gaat over de financiering van een al gefinancierde muur, willen we ze er graag aan herinneren dat de V.S. een steeds groter wordend handelstekort heeft van meer dan $11 miljard, een regeringstekort van meer dan $22 miljard en niet gefundeerde passiva van $210 miljard, versus een BNP van $19miljard. Dus als je $19.000 per jaar verdient en schulden hebt van $243.000, wil je een faillissement verklaren tenzij je een verarmde schuldenslaaf wil blijven voor de rest van je leven?

De White Dragon Society (WDS) en zijn bondgenoten bieden een alternatief voor de nooit eindigende schuldenslavernij. Ons voorstel is om onmiddellijk als een eenmalige gebeurtenis, alle schulden in de publieke en private sector kwijt te schelden. We zouden vervolgens de tegoeden herverdelen die gestolen werden van het volk door frauduleuze banken in privébezit. We schatten dat dit een eenmalige betaling zou betekenen van het equivalent van $400.000 aan elke man, vrouw en kind in de V.S. Vervolgens, wanneer eenmaal bevrijd van de schuldenslavernij, zou het Amerikaanse volk in staat zijn om hun boerderijen, middelen, mensen, fabrieken, kennis en superieure technologische skills te gebruiken voor het scheppen van een tijdperk van niet eerder vertoonde welvaart.

Voor wat de rest van de wereld betreft, wanneer het Westen eenmaal zijn centrale banken genationaliseerd heeft en de criminele elementen heeft verwijderd uit het banksysteem, zou het mogelijk zijn om een multi-biljoen-dollar campagne uit te voeren om een einde te maken aan armoede en de vernietiging van het milieu te stoppen. Dit zou gedaan kunnen worden zonder schulden of belastingen als een geschikte meritocratische regeringsstructuur wordt ingevoerd.

Het Chinese “One Belt One Road” project, 60 keer groter dan het Marshall Plan, is een voorbeeld van het soort project waarmee het Westen ook zou moeten beginnen. Laten we zien, wanneer de oude garde elite elkaar ontmoeten op hun Davos liefdesfeest op 22 februari, of ze iets aanbieden dat hier zelfs maar in de buurt komt van het WDS-plan om biljoenen dollars per jaar te besteden om zo te helpen de planeet te redden. Als dit niet gebeurd dan is het tijd om hun controle over het financiële systeem af te nemen. De mensheid heeft het nodig om vrij te zijn om een ideale toekomst voor onze plannen te creëren.

Bron: Antimatrix.org

Vertaler: Lia