Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 2 januari 2019

Benjamin Fulford: Als we allemaal ons uiterste best doen zal in 2019 de uiteindelijke overwinning op de Khazariaanse maffia worden behaald. / 31 december 2018

Als we allemaal ons uiterste best doen zal in 2019 de uiteindelijke overwinning op de Khazariaanse maffia worden behaald.
31 december 2018 / Benjamin Fulford

Vele tekenen wijzen er op dat 2019 een doorbraak jaar zal worden in de strijd tegen de satan aanbiddende Khazariaanse maffia. Niet alleen zijn de massa arrestaties begonnen maar ook is het massa moordende deel van het farmaceutische/medische etablissement ook eindelijk uitgeschakeld. Een ander duidelijk teken dat het niet langer meer business as usual is komt van het feit dat het leger van de V.S. zich terugtrekt uit Syrië, Afghanistan, Irak en elders. En deze keer zal de stillegging van de V.S.-regering werkelijk resulteren in formele faillissement procedures tegen de illegale zakelijke regering welke Washington D.C. heeft bezet sinds 1871.

Laten we beginnen met de terugtrekkingen van het leger van de V.S., omdat ze een van de grootste veranderingen markeren die we gezien hebben sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog toen de eeuwigdurende oorlogseconomie van het militaire industriële complex van de V.S., begon. Pentagon bronnen zeggen dat het Kerstbezoek aan Irak van de President van de V.S., Donald Trump, een terugtrekken uit dat land laat zien. Dit volgt op aankondigingen van terugtrekkingen uit Afghanistan en Syrië, net als een staakt het vuren in Jemen. We merken ook op dat bijna alle carrier groepen nu stil staan in hun thuishavens. 


Zelfs nog dramatischer, zeggen de bronnen, is dat: “het de missie van acterend Secretaris van Defensie, Patrick Shanahan zal zijn [om openheid te geven aan het publiek over] ruimte strijdkrachten, het naar huis brengen van troepen, buitenaardse technologie, vrijgeven van achtergehouden technologie, het sluiten van overzeese bases, het veranderen van zwaarden in ploegenscharen en het stoppen met verspillen, terwijl er wordt gebouwd aan een dodelijker leger.” Dit betekent vrede op aarde en goede wil voor allen in een erg werkelijk gevoel tijdens de feestdagen.

De Pentagon bronnen zeggen ook dat de langdurige stillegging van de V.S.-regering “het makkelijker maakt om in de regering ingebedde Deep-Staters te arresteren.” Voorts, zal de eerste senior ambtenaar die in het openbaar terechtgesteld wordt in “Neurenberg 2.0 [voormalig CIA-directeur] John Brennan zijn,” zeggen Pentagon bronnen.

Er is ook een hoop speculatie over de Bush/Clinton misdaadfamilie en hun huisslaaf Barack Obama, sinds ze allemaal blijkbaar zijn verdwenen uit het publieke zicht toen het stilleggen van de V.S.-regering begon. We willen allemaal dat ze een openbaar proces tegemoetzien voor hun vele misdaden tegen de mensheid. Dit gaat over de massamoorden in Haïti, Japan en elders en niet alleen over het verkopen van V.S.-uraniumbronnen aan Rusland in ruil voor omkoopsommen. Hopelijk zal dit op alle T.V.-schermen in de hele wereld te zien zijn en ergens vroeg in het Nieuwe Jaar plaatsvinden.

Het andere ding dat we willen zien is een uiteindelijk omverhalen van de Europese Gemeenschap, welke precies dezelfde structuur heeft als de Sovjet-Unie had, met alleen een rubberen stempel parlement en geheime stemmingen op een enkele kandidaat voor topposities.

Aan dit front, zeggen Pentagon bronnen wordt saaie-eend Duits Kanselier Angela Merkel gedwongen om de Duitse troepen uit Afghanistan terug te trekken terwijl haar belegerde Franse slaven President Emmanuel Macron wordt gedwongen om Franse troepen uit Syrië terug te trekken. Dit zal hun resterende controle over olie en heroïne verwijderen en de neergang versnellen van hun criminele regiems, zeggen CIA-bronnen.

Er waren eindelijk ook verdere tekenen dat grote veranderingen na de maand mei zullen plaatsvinden. Zoals we vorige week opmerkten zal Japan in mei een nieuwe keizer hebben en de afgetreden Eerste Minister van België werd door de koning gevraagd om te blijven tot mei. Nu blijkt dat ook Israël een nieuwe regering zal hebben in mei. Het ontslag van de Israëlische regering vorige week betekent dat de satanische massa moordende Benjamin Netanyahu eindelijk de lang verwachte rechtsspraak moet ondergaan.
https://www.debka.com/new-right-party-takes-off-launches-campaign-for-likud-disaffected/

Senior Britse geheime agenten en leden van de Britse Koninklijke familie zeggen dat deze gebeurtenissen plaatsvinden omdat de geheime diensten van de wereld in het geheim voorbereidingen hebben getroffen om de zakelijke wereldregering omver te werpen vanwege de meerdere afgelopen jaren. Ze gebruikten als hun belangrijkste referentie een studie door het Technical Institute Zurich dat “het GNCG, ofwel Global Network of Corporate Control” openbaar maakte.
https://journals.plos.org/plosone/article?id=10.1371/journal.pone.0025995

https://www.newscientist.com/article/mg21228354-500-revealed-the-capitalist-network-that-runs-the-world/

“De Superstructuur van deze overeenkomst is het driemanschap van de Corporations van het District Colombia, de Stad London en de Heilige Zee. Niet verwonderlijk waarom ik zaken besproken hoor worden in de straten, elite cafés en restaurants in London—diplomatie en de vereiste discretie is moeilijk te vinden tussen degenen die worden gedreven door persoonlijke en zakelijke hebzucht— het haalt hun ware aard naar boven, of ‘de duivel’ bevindt zich in de details,’” merkte een lid van het Britse Koningshuis op.

Het plan van actie om dit triumviraat omver te werpen werd uitgewerkt door het National War College van de Verenigde Staten, zeggen de bronnen. “Vloeibaar maken zoals hierboven wordt beschreven, is de meest effectieve methode voor nivelleren van elke superstructuur,” zei de koninklijke bron. Dit is wat leidde naar de discussie om tijdelijk de V.S.-regering stil te leggen, voegde hij toe.

Deze bron zei ook dat het de Europese en Aziatische Koninklijke families waren die besloten om de Rothschilds en andere bankiers dynastieën te verwijderen uit de controle over het financiële systeem. “De Soevereine Hoofden van Staten zullen hiervoor allemaal extreem geschikt en capabel moeten zijn en het is deels waarom de abdicatie (het aftreden) in Japan plaatsvond,” zei hij. Dit was ook waarom de Koningin van Nederland, de Koning van Spanje, de Koning van België, “Paus Maledict,” de Emir van Katar en andere top levenslange regeerders abdiceerden, legden CIA-bronnen uit.

Volgens het lid van de Koninklijke familie zullen, “De nieuwe globale regering—dat wil zeggen, de alliantie van alle Soevereine Staatshoofden—veel slimmer en sterker moeten zijn dan enige van de wereldbedrijven. Ze zullen ook enorm beschermd moeten worden en immuun moeten zijn voor invloeden—alle diplomatieke rechtbanken—moeten nauwkeurig worden onderzocht—een complete forensische zuivering.” Natuurlijk, betekent dit niet dat de gezonde en goed functionerende delen van het banken systeem van de wereld vernietigd zullen worden, zijn de bronnen het allemaal over eens.

De satanische oligarchen zijn ook gedoemd omdat ze een fundamentele fout hebben gemaakt toen ze besloten hun plan uit te voeren om 90% van de wereldbevolking, die ze de “nutteloze opvreters” noemden, uit te roeien. Dat is waarom dezelfde mensen die ze inhuurden voor hun eigen bescherming zich realiseerden dat hun eigen families op het punt stonden om vermoord te worden. Dit is waarom de ingehuurde bewapende Blackwater partners recent een advertentie hebben uitgevaardigd met de boodschap “We komen er aan,” volgens een persoon verbonden aan Blackwater.
https://www.rt.com/usa/447400-blackwater-returns-private-military/

Als een gevolg hiervan wordt, de actie door soevereine regeringen en de bevolking die ze vertegenwoordigen om de controle over bedrijven weer te herstellen steeds zichtbaarder. De regering van Californië heeft bijvoorbeeld besloten om het door de Rothschild gecontroleerde bedrijf Pacific Gas & Energy te vervolgen voor moord tijdens de recente Californiëbranden.
https://www.sacbee.com/news/state/california/fires/article223713155.html

Ook wordt het totale gefabriceerde “Rusland stal de verkiezingen” hysterie in de V.S. ontmaskerd als de oplichterij die het is, met de criminele vervolging van mensen die de Russische oplichterij gebruikten om de recente senator verkiezing in Alabama te stelen.
https://www.al.com/alabama/2018/12/disinformation-campaign-targeting-roy-moores-senate-bid-may-have-violated-law-alabama-ag-says.html

Het Vaticaan, een langdurige vechter tegen misbruik van vaccins voor onvrijwillige geboortebeperking, verspreiding van kanker en andere schandelijke doelen, heeft op zijn beurt de Italiaanse regering overgehaald om het totale vaccin bestuur te vervangen nadat was aangetoond dat geen van de vaccins die geregistreerd zijn de benodigde antigenen bevatte waarvan werd beweerd dat ze die zouden bevatten.
https://newspunch.com/italy-health-board-vaccines/

Ook, wordt de wereldwijde vleesindustrie eindelijk openlijk aangevallen voor het verspreiden van kanker door het vergiftigen van vleesproducten met nitrieten.
https://www.theguardian.com/food/2018/dec/29/nitrites-used-in-bacon-cured-meats-linked-to-cancer-experts-warn

Tenslotte, zouden we dit laatste verslag van 2018 willen beëindigen met een paar tekens van hoop die uit de natuurwereld komen. Hier zien we dat eens kritiek bedreigde diersoorten een comeback maken. Vorig jaar bijvoorbeeld, keerden bevers terug naar Italië en Schotland voor de eerste keer in respectievelijk 500 en 300 jaar. Ondertussen is in Japan de gekuifde ibis in het wild niet langer meer uitgestorven.
https://www.japantimes.co.jp/news/2018/12/30/national/science-health/japan-may-lower-red-list-status-crested-ibis-live-wild/

Kijk voor meer hoop eens naar de lijst van 25 soorten die zijn teruggekeerd uit de gevarenzone, variërend van adelaars tot panda’s.
http://mentalfloss.com/article/519659/25-species-have-made-amazing-comebacks

De fascisten (bedenk dat fascisme in wezen regering door bedrijven betekent) moeten zich realiseren dat het veel winstgevender zou zijn om de “nutteloze opvreters” te veranderen naar nuttige eters dan om ze te vermoorden. Ze moeten ook begrijpen dat een hoge bevolkingsdichtheid verenigbaar is met maagdelijke natuur, zo lang er goed bestuur is. Dit kan worden gezien op plaatsen als Japan en Cuba.

Dus, Gelukkig Nieuwjaar iedereen. Laten we allemaal samenwerken om 2019 een van de beste jaren te maken in de geschiedenis, menselijk of anders.

Bron: Antimatrix.org

Vertaler: Lia