zondag 27 januari 2019

Aartsengel Gabriël: Onderzoek Naar Jouw Soevereiniteit / Gechanneld door: Shelley Young / 21 January 2019

Aartsengel Gabriël:
Onderzoek Naar Jouw Soevereiniteit
Gechanneld door: Shelley Young / 21 January  2019


Groeten, dierbaren! Wat fijn dat we vandaag contact met jullie kunnen maken. We willen jullie complimenteren voor alles wat jullie hebben bereikt met het bewandelen van het diepgaande en transformerende jaar 2018.

En wat een jaar was dat! Als het jaar van de opkomende soevereiniteit, kwam elke manier waarop jullie eerder je macht hadden weggegeven naar de voorgrond, zowel individueel als collectief. Jullie hebben met steeds toenemende vaardigheden losgelaten en herzien en hebben de eerste fase van je incarnatie ijverig afgesloten met het onderzoeken van oude thema's, successen en mislukkingen, sterke en zwakke punten, op manieren die nodig waren om de weg vrij te maken voor de nieuwe energieën van jullie volgende fase.

Velen van jullie hunkeren naar voorwaartse beweging. Dat is gewoon een teken dat jullie ziel gereed is voor de volgende fase van jullie goddelijke missie en heeft gewacht op de perfecte timing om jullie te ondersteunen in die volgende expressie van het zelf.


En nu, hier zijn jullie, krachtig stappend in die volgende, heel andere fase. Wat jullie al snel zullen ontdekken, is dat alles wat jullie hebben geleefd in dat eerste deel van je incarnatie, geheel verwijderd begint te voelen, net zoals bij een vorig leven. In veel opzichten is het dat! Jullie zullen je ontdekkingen, je helderheid, jullie veel meer belichaamde zelven, jullie voorwaarts stappen van de langzame energieën van beoordeling naar de veel snellere energieën van de schepping, naar voren brengen. En dat is wat jullie gaan doen in dit nieuwe jaar, Dierbaren, creëer als nooit tevoren op geheel nieuwe manieren die overeenkomen met je laatste niveau van bereiken en je meest oprechte verlangens!

Velen van jullie waren uitgeput van de omvang van het werk dat je in 2018 hebt gedaan. Laat de energieën van de verduisteringen in januari je niet laten denken dat 2019 meer van hetzelfde zal zijn. Dat zal het niet. Hoewel sommige universele thema's doorgaan voor de bekrachtiging van iedereen, zullen de energieën voorwaartse beweging en creatie ondersteunen in plaats van jullie te vertragen voor een grondige herziening.

Ons beste advies is om aanwezig te blijven, begrijp dat jullie in ongekende energieën zijn die rijp zijn met potentieel en mogelijkheid, en weersta de drang om je angst en vermoeidheid je nieuwe jaar te laten schilderen met de borstel van het oude. Het is gebruikelijk om geen echt gevoel te hebben voor de energieën van een bepaald jaar tot het evenwichtspunt van de eerste equinox.

We willen enkele van de energetische thema's van dit nieuwe jaar van creatie bespreken. Eerst en vooral zal het jullie leren je op je gemak te voelen in jouw soevereiniteit. Meer en meer zul je jezelf van binnenuit leiden, en jouw eigen unieke pad eren, zielsmissie, voorkeuren en goddelijke vermogen.

Jullie zullen leren om jullie verlangens en interesses te eren en om het idee te omarmen dat je in vreugdevolle, ondersteunde dienst kunt zijn in plaats van de pijnigende dienstparadigma's van het oude. Jullie zullen nieuwe gaven ontdekken, nieuwe mogelijkheden gebaseerd op de ongelofelijke hoeveelheid innerlijk werk en het veranderen dat jullie hebben gedaan. Jullie ontwikkelen een groter vertrouwen in jezelf en je vermogen om te creëren. Jullie zullen een meer gebalanceerde liefde voor jezelf en anderen belichamen dan ooit tevoren, dat zoveel meer ervaringen zal openen in jullie interacties met anderen.

Macht - voor wat het is, en wat het niet is, en hoe jullie het willen belichamen, zal een hoofdthema blijven. Manieren waarop mensen hun macht weggeven, blijven in de schijnwerpers staan, of het nu door autoritaire leiders is, en niet authentiek zijn, groei of genezing vermijden, oude ontkrachtende spirituele of persoonlijke overtuigingen, geen verantwoordelijkheid nemen voor zichzelf, vasthouden aan het slachtoffer of afscheidings bewustzijn, of enige andere vorm van vermijding.

Verslavingen zullen een veel voorkomend thema zijn, net als nieuwe, effectievere manieren om voorbij hen te evolueren. Een meer bekrachtigd model van gezondheid en welzijn in het algemeen zal ook een focus zijn, samen met de behoefte aan een meer bevredigende balans tussen werk en privéleven. Vrijheid in haar vele vormen is op zoek naar een grotere expressie.

Velen van jullie zullen ontdekken dat je genezing hebt gehad die zowel subtiel als diepgaand is. Daarom zullen velen van jullie het gemakkelijker vinden om een ruimte van observatie vast te houden, waarbij je opmerkt wat er wordt ondersteund en wat niet, zoals dingen op het wereldpodium worden uitgespeeld en met anderen om je heen.

Dit betekent niet dat jullie niet zullen ingrijpen om te helpen, maar veeleer dat jullie de ruimte op een manier kunnen vasthouden die veel evenwichtiger en meer acceptabel is dan ooit tevoren. Jullie zullen weten wanneer je geleid wordt om op meer actieve manieren van dienst te zijn, en wanneer jouw zijnheid voldoende is.

Vanuit die waarnemingsruimte merk je ook een afname op in het oordeel, zowel tegen jezelf als tegen anderen. Je zult in staat zijn om je oordeel over anderen te verschuiven die ongelijk hebben, om simpelweg te erkennen dat jij ervoor zou kiezen om dingen op een andere manier te doen. Er zal veel meer acceptatie zijn dat er ruimte is voor veel verschillende manieren om dingen te doen, en in plaats van het als fout te zien, het te zien als een manier die het hele en individuele levenspad kan dienen.

Oordeel was een energie die heel sterk was in de eerste fase van jullie incarnatie. Een deel daarvan was te danken aan het feit dat velen van jullie op de planeet kwamen met dienstbaarheid contracten om ascensie te ondersteunen. Omdat velen van jullie al de ervaring hebben van ascentie zijnde een mogelijkheid en een falen, was er een grote ernst over jullie dienstbaarheid en voelde jullie hartstochtelijk de noodzaak van iedereen aan boord met groei. Dit leidde tot hyper waakzaamheid en kritische focus op jullie eigen reis naar verlichting alsook wat anderen deden.

Aangezien de verandering goed gaande is, zal die lading nu verminderen. Jullie zullen je eigen verwachtingen van jezelf en anderen verzachten. Jullie zullen begrijpen dat jullie de eerste fase van jullie missie hebben ontmoet en dat jullie nu kunnen overschakelen naar voorkeur en zelfexpressie, en die keuzes in anderen kunt eren.

Verder zullen jullie beginnen afstand te nemen van de oordelen en de druk van goed / slecht, juist / fout, succes / falen in het eren naar de waarde van ervaring als eenvoudig een middel tot zelfdefinitie en uiteindelijke expansie. In plaats van de labels en oordelen van licht / schaduw, zullen jullie eenvoudig beginnen dingen door de lens te bekijken of ze verbinding of afscheiding ondersteunen.

Jullie zullen er meer en meer achter komen dat wanneer dingen alleen door de geest worden bekeken, ze oordeel ondersteunen, en wanneer ze vanuit het hart bekeken worden, steunen ze acceptatie. Het loslaten van oordeel in het algemeen zal veel meer vrijheid en zelftoelating ondersteunen om te verkennen en ervaren als bekrachtigde medescheppers.

Over het onderwerp verbinding waren vele, veel verlichtende mensen een stap teruggegaan van het hebben van relaties naar een periode van eenzaamheid. Wij beschouwen dit als een noodzakelijke fase om te bekijken en vrij te geven hoe jullie in het verleden omgegaan zijn met relaties of hebben ervaren. Je zou dit kunnen beschouwen als een tijd van doornemen van allerlei soorten 3D-relaties.

Jullie zullen blij zijn te weten dat velen van jullie terug zullen stappen in het licht vanuit deze grot van zelfopgelegde isolatie, klaar om relaties te ervaren op nieuwe, meer ondersteunende, verbonden en hoger vibrerende manieren. Hierdoor zullen er meer en meer mensen in de uitlijning komen van het creëren van kruisingen met hun tweelingvlammen of diepe zielsverbindingen.

Veel verlichte mensen zullen merken dat hun zielscontracten veranderen. Dit kan een volledige wijziging van dienstbaarheid zijn, een wijziging van werkomgeving, een wijziging van jouw hoedanigheid of al het bovenstaande met zich meebrengen. Dit is geweldig nieuws! Dit betekent dat je bij je vorige dienst zo goed werk hebt gedaan dat je die fase hebt voltooid. Het is ook reden tot feest, omdat het betekent dat anderen uit de volgende golf van ontwaken klaarstaan om naar de vacatures te gaan die jij voor hen zult creëren in dienst te komen. Nogmaals, de focus ligt op lichtere, vreugdevolle dienstbaarheid, in plaats van het zware opheffen van het verleden.

Voor degenen onder jullie die anderen ondersteunen die aan het ontwaken zijn, zullen jullie merken dat de uitdagingen van jullie cliënten veranderen. Voor velen in was het grootste ongemak in 2018 het voelen van geblokkeerde of beperkte voorwaartse beweging in hun gewenste creaties. In 2019, omdat voorwaartse beweging en creatie worden ondersteund, zullen velen in een snel tempo plotseling vooruitgaan, wat desoriënterend kan zijn en gepaard gaat met zijn eigen unieke uitdagingen.

De goddelijke combinatie van overgave, geloof, stroming en vertrouwen als het nieuwe, ondersteunde besturingssysteem van de geautoriseerde medeschepper zal de sleutel zijn tot mensen die voorwaarts gaan met het meeste mogelijke comfort. Jullie zullen meer en meer snelle veranderingen en ontwaken zien gebeuren in de komende jaren, mede als gevolg van de inspanningen van de wegbereiders en wegwijzers die de paden creëerden en ook veel meer ondersteunende energieën ondersteunen voor die voorwaartse beweging.

Vertrouwen, wat het anker is van de Goddelijke Combinatie en vaak het element dat mensen het meest moeilijk vinden, zal op de voorgrond treden om te worden versterkt en verdiept. Jullie zullen de kracht van vertrouwen beginnen te zien, in jezelf, je groei, het universum, je ziel, anderen, en een systeem waar elke persoon toegang toe heeft. Jullie zullen begrijpen dat vertrouwen het mogelijk maakt dat het volledige potentieel van elke situatie zich ontvouwt, en als zodanig zal beginnen het te omarmen en zijn transformerende vermogens.

Velen van jullie zullen op een meer tastbare manier dan ooit tevoren vooruitgaan op je goddelijke missie. Over het algemeen zal er meer comfort en gemak zijn, vanwege de verandering van het onderliggende thema dat verschuift van beoordeling naar creatie. Jullie zullen echter nog steeds een aantal zakken dichtheid ervaren, omdat jullie op een evoluerende planeet zijn met een collectief dat zich nog in veel verschillende stadia van ontwaken bevindt.

Terwijl jullie aanwezig blijven, heb vertrouwen in jullie vaardigheden in het werken met energieën die jullie hebben ontwikkeld in de afgelopen paar jaar, en onthoud om toe te passen wat jullie weten, jullie zullen, als ooit tevoren, met veel meer genade en gemak weten wie jullie werkelijk zijn. De diepe verschuiving voor diegenen onder jullie die inlevingsvermogen hebben, begrijpen dat jullie soevereine wezens zijn en de leiding hebben over jullie energetica, en als zodanig kunnen jullie ervoor kiezen om een brenger van energie te zijn in plaats van een vanger van energie, wat het comfortabel zijn aanzienlijk zal verbeteren in jullie gevoeligheden.

Vertrouw erop dat jullie zijnheid dienstbaarheid IS. Sta jullie Meesterschap toe het voortouw te nemen en te schitteren. Weet dat als jullie iets proberen en je vindt het niet leuk, je het opnieuw kunt proberen. Ontdek je passies en vaarwater en laat ze groeien, wetende dat dat deel is van waarvoor je op deze planeet bent om te doen! Jullie zullen je misschien verbazen dat je grootste droom slechts een opstap was naar een nog groter potentieel dat je je niet had kunnen voorstellen. Sta dus de ontvouwing toe met geloof en vertrouwen, verwondering en anticipatie, wetende dat elke stap nieuwe potentiëlen en mogelijkheden ontsluit. Jullie doen allemaal zo'n geweldig werk.

Jullie zullen eindelijk beginnen te genieten van de vruchten van jullie werk. Dit is een cruciaal jaar van zelfontdekking en het onderzoeken van jullie soevereiniteit als medescheppers die de brug zullen slaan tussen wie je geest dacht dat je was, naar wie je hart weet dat je bent, ter voorbereiding van het jaar 2020, het jaar van helderheid en perfectie visie. Wij kunnen niet wachten om te zien wat jullie zullen ervaren en creëren als jullie gaan. En daarmee bieden wij jullie adieu. Het was en blijft ons grootste genoegen om met jullie dit pad te bewandelen.

Aartsengel Gabriël


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nlWij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

Alvast bedankt, Ine & Martien