Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 9 januari 2019

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 8 Januari 2019 / via Shelley Young


Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
8 Januari 2019 / via Shelley Young


Dierbaren, comfort is jullie natuurlijke staat van zijn. Jullie kwamen vanuit de energieën van Thuis doorheen de baarmoeder, dat beide plaatsen zijn die jullie comfort en welzijn ondersteunen. Als baby's verwachten jullie troost en zullen huilen om te krijgen wat jullie nodig hebben en terug te gaan naar die natuurlijke staat van zijn.

Dus hoe kun je uitbreiden en comfort ervaren? Door aanwezig te blijven. Door te luisteren naar wat je behoeften zijn en door ze aan jezelf te geven. Door geen ongemak voor jezelf te creëren door de energetische overlappingen van angst, twijfel, zorg en weerstand. Door te vertrouwen en te stromen, wetende dat welzijn en heelheid jouw voorkeurstoestanden zijn en je altijd naar hen zult terugkeren. Door alle dingen te erkennen die jouw troost ondersteunen die al aanwezig zijn en jou dienen.


Elke diepgaande energetische verandering ondersteunt jullie expansie, maar zal vervolgens integratie zoeken, zodat jullie je comfortabel kunnen voelen in die nieuwe uitgebreide staat van zijn. Jullie navigeren op een geweldige manier. Nu moment voor nu moment. Hierdoor zal het nooit meer zijn dan je aankan en zul je altijd je weg terug vinden naar comfort.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Wij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden. 

Alvast bedankt, Ine & Martien