Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 8 januari 2019

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap 7 Januari 2019 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
7 Januari 2019 / via Shelley Young


Na zo'n langdurige periode van herziening, loslaten, integratie en transformatie, kan het gemakkelijk worden om in een vermoeidheid van ascensie symptomen terecht te komen. Wij begrijpen waarom dit gebeurt, maar we willen jouw perceptie van het ascensieproces uitbreiden.

Jouw ascensie symptomen zijn positief bewijs dat de verschuiving plaatsvindt. Het is een bewijs van verandering, een bewijs van jouw groei en een bewijs van jouw succes met de assimilatie van de voorgaande energieën omdat je klaar bent voor meer.

Verder wensen wij dat je begrijpt dat energetische verschuivingen altijd plaatsvinden in de exact perfecte timing om jouw voortdurende succes en uitbreiding te ondersteunen, en om de verlangens en overeenkomsten van je ziel te eren. Vertrouw erop dat ze altijd in overeenstemming zijn met jouw capaciteiten en jouw missie. Ze dienen het doel om je dieper en dieper in het weten en de ervaring van je eigen goddelijke essentie te brengen.Vanuit dat perspectief kun je accepteren, dat wanneer een nieuwe energetische fase plaatsvindt, dit is omdat je er klaar voor bent. Je wordt uitgenodigd om je over te geven aan de stroom van loslaten en ontvangen, en te erkennen en omarmen dat je weer aan het effenen bent. Hoe meer je je kunt overgeven aan wat de energieën voor je willen doen met jouw wijsheid en acceptatie, des te kundiger je wordt om ze efficiënt en met het meest mogelijke comfort te doorlopen.

Elke energetische verandering is een reden tot feest, Dierbaren, want het toont jouw ongelooflijke groei en steeds groter wordende bekwaamheid en mogelijkheden. Je zou gewoon niet op de planeet zijn met de ervaringen die je hebt als het niet zo was.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl