Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 30 januari 2019

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 28 Januari 2019 / via Shelley Young


Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
28 Januari 2019 / via Shelley YoungHet is belangrijk om te onthouden dat ongemak slechts een instrument is om richting te geven. Jullie ziel probeert altijd te groeien en uit te breiden, dus alles wat dat blokkeert, wordt niet energetisch ondersteund. Als jullie je verzetten tegen groei en uitbreiding, zal jullie ongemak alleen maar toenemen totdat het te ongemakkelijk wordt hetzelfde te blijven en op dat moment zul je weer bereidwillig de voorwaartse beweging omarmen. Het ongemak zal zijn doel hebben gediend en zal snel afnemen.

Jullie hoeven niet te wachten tot je op dat niveau van ongemak bent om verder te gaan, Dierbaren.Jullie kunnen gewillig het pad van genade en gemak opgaan door in overgave, geloof, stroming en vertrouwen te blijven. Wees bereid om te ontdekken, nieuwsgierig te zijn, om nieuwe dingen te proberen.


Open je voor alle magie en vraag je af waar Het Universum je naartoe wil leiden, zonder dwang of vooropgezette ideeën over hoe het eruit moet zien, en jullie zullen je ziel toestaan te doen wat het verlangt en te doen waar het voor is ontworpen om te doen, en jullie ongemak zal niet langer een noodzakelijkheid zijn.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


 Wij vragen om uw ondersteuning

Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

Alvast bedankt, Ine & Martien