dinsdag 29 januari 2019

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 19 Januari 2019 / via Shelley Young


Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
19 Januari 2019 / via Shelley Young


Dit is een ideaal moment om te stoppen en jullie bewust te worden van geloofssystemen of zelfopgelegde beperkingen waar jullie je nog steeds aan vasthouden en die jullie niet de vrijheid bieden om het leven van je dromen te creëren. Geloven jullie dat vreugde een element is dat slechts sporadisch wordt ervaren? Dat ware, diepe liefde alleen gebeurt in sprookjes of dat de opwelling van een eerste liefde niet duurzaam is? Dat het te laat is om te doen waar je van houdt? Dat je lichaam van nature begint te falen op een bepaalde leeftijd?

Wie zegt dat jullie geen vreugde kunnen ervaren op regelmatige basis? Wie zegt dat jullie geen grote, mooie, epische liefde kunt hebben die zich verdiept en groeit en zich op de meest fantastische manieren uitbreidt? Wie zegt dat jullie je passies niet kunnen volgen? Wie zegt dat jullie lichaam op geen enkele leeftijd het vermogen heeft om te verjongen en te bloeien?


Er zijn zoveel overtuigingen die jullie gemakkelijk kunnen creëren die jullie nog steeds als waarheid aanvaarden en jullie binnen hetzelfde oude beperkte ervaringsgebied houden! Besteed aandacht aan alle manieren waarop jullie nee zeggen tegen expansie en groei, aan echt leven op de manieren die je zouden eren en verrukken.

Jullie zijn pioniers! Dat betekent dat jullie veel nieuwe manieren zullen ontdekken en creëren om de wereld te ervaren, gebaseerd op de energieën van waar jullie nu zijn. Jullie mogen beslissen wat jouw waarheid is en wat mogelijk is voor jou. We kunnen gewoon niet wachten om te zien wat jullie allemaal zullen creëren als jullie dit echt accepteren en beginnen te spelen in het rijk van eindeloze mogelijkheden/

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nlWij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

Alvast bedankt, Ine & Martien