Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 27 januari 2019

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 26 Januari 2019 / via Shelley Young


Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
26 Januari 2019 / via Shelley Young


Zovelen van jullie, met jullie mooie, tedere harten, willen een verschil maken in de wereld, maar jullie weten niet precies hoe. Jullie hebben het gevoel dat jullie niet over de vaardigheden of de training, de autoriteit of de middelen beschikken om dit te doen. Laat ons jullie verzekeren dat dit helemaal niet het geval is!

Er zijn veel verschillende manieren om van dienst te zijn op jullie planeet, Dierbaren, echter alle wegen leiden terug naar liefde. Liefde is jullie superkracht en het is de kern van elke daad van vriendelijkheid, dienstbaarheid en zijn die jullie je kunnen voorstellen. Kiezen om te verschijnen als de liefde, om de liefde te verankeren en de liefde te uiten, is alles wat ooit nodig is om een verschil te maken.


Liefde is jullie goddelijke essentie en voor jullie beschikbaar wanneer jullie maar willen. Er is geen speciale training nodig om jullie hart te openen en het te laten stromen, behalve jullie intentie om dit te doen en jullie bereidheid om te onthouden dat het altijd een optie voor jullie is.

Dus geef je over aan de stroom van liefde. Wees een gever van liefde en een ontvanger van liefde, en weet dat dat altijd meer dan genoeg zal zijn, want elke keuze van liefde die je maakt, stelt je in staat om een prachtig kanaal te worden van het belangrijkste element dat er is en laat je zijnheid jouw actie zijn.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl