Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 26 januari 2019

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 25 Januari 2019 / via Shelley Young


Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
25 Januari 2019 / via Shelley Young


Je kunt vaak vertellen hoe genezen je bent door de hoeveelheid trauma die je opneemt in jouw persoonlijke verhaal dat je met anderen deelt. Hoewel er geen twijfel over bestaat dat traumatiserende gebeurtenissen bepalende punten zijn in je incarnatie, kan de manier waarop je ze vertelt, heel informatief zijn voor jou.

Zie je het als iets dat uiteindelijk groei en expansie heeft gecreëerd? Heb je er kracht en inzicht uit verkregen? Of zie je jezelf nog steeds als een slachtoffer, machteloos of op een of andere manier gebroken van de gebeurtenis?


Velen van jullie vertellen al jaren hetzelfde verhaal. Luister hoe je jouw geschiedenis vertelt aan anderen die je zojuist hebt ontmoet. Is het nog steeds een actieve wond of vertel je het gewoon? Klopt dat oude verhaal echt met wie je nu bent? Of hebben de energieën van het afgelopen jaar het losgelaten tot het punt dat het niet meer energetische geladen is?

Je mag kiezen hoe je jezelf definieert. We willen geen seconde suggereren dat je emoties moet volhouden of begraven, maar eerder om te zien hoe je bent in ongekende energieën en veel van die oude gebeurtenissen zijn nu heel ver van je verwijderd. Kun je de geschenken van de ervaring nemen en de rest achterlaten? Kun je het zien als een opstapje naar wie je vandaag bent? Hoeveel lichter zou je je voelen als je dat deed?

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl