Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 22 januari 2019

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 21 Januari 2019 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
21 Januari 2019 / via Shelley YoungVelen van jullie begrijpen de concepten van overgave en stroming, maar hebben moeite om erin te blijven met je geloof en vertrouwen. Dit komt door het hebben van angst of twijfel dat dingen echt zullen werken als je in die beweging blijft. Om deze reden blijven velen van jullie niet lang genoeg in overgegeven stroming om de magie te laten gebeuren.

Dus als je weet dat het vertrouwen is waar je wankelt, waarom niet experimenteren en technieken vinden die je helpen om in die overgegeven stroming te blijven? Je zou een affirmatie kunnen gebruiken zoals: "God leidt me nu". Je zou simpelweg kunnen besluiten dat het interessant is om te zien hoe de dingen zullen verlopen. Behandel het als een experiment. Het nemen van een waarnemend standpunt kan je helpen los te komen van de emotionele reacties van angst en twijfel.

Het idee is om met jouw wijsheid een strategie te gebruiken voordat de angst en twijfel toeslaan. Er is niet een zelfde oplossing die voor alles werkt. Het vinden van iets dat goed voelt, rustgevend en geruststellend voor je is, en het onthouden om het te gebruiken wanneer je die zeer voorspelbare plaats raakt waar je normaal wankelt, zal je helpen lang genoeg in de stroming te blijven zodat jouw ziel en helpers je naar je hoogste potentieel kunnen leiden.

Het kan ook nuttig zijn om te onthouden dat angst en twijfel de meest betrouwbare indicatoren zijn voor een krachtige groei die er is (jouw ego zou niet proberen om de controle terug te nemen als je niet ergens naar op weg was was), dus je kunt hun activering nemen als een teken dat je aan het begin van ontdekking en positieve verandering staat.

De Goddelijke Combinatie van overgave, geloof, stroming en vertrouwen is het navigatiesysteem van de geautoriseerde mede-schepper, Dierbaren. Jezelf helpen omarmen, zal een van de meest transformerende dingen zijn die je ooit zult doen.


Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Wij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

Alvast bedankt, Ine & Martien