Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 21 januari 2019

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap 20 Januari 2019 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
20 Januari 2019 / via Shelley Young


Zo vaak worden jullie geadviseerd om de tijd te nemen om te gaan zitten, naar binnen te gaan en helder te krijgen over waar jullie klaar voor zijn om los te laten, en wat jullie willen creëren en ervaren. Hoewel wij begrijpen dat jullie dat de afgelopen paar jaren veel hebben gehoord, is het nog steeds een essentieel proces. De reden daarvoor is dat voor elke verandering, bevrijding en integratie die jullie doormaken, nieuwe waarheden en vermogens gereed komen voor ontdekking. Dit resulteert in een voortdurende ontplooiing van informatie over jullie, die vervolgens nieuwe mogelijkheden en mogelijkheden opent.

Jullie zijn het afgelopen jaar zoveel veranderd dat jullie jezelf echt op diepere manieren leren kennen dan ooit tevoren. Dit is een diepere relatie met zowel jullie menselijke als goddelijke aard. Het zal nooit iets zijn dat jullie eenmalig doen en er klaar mee zijn, want jullie evolutieproces duurt altijd voort.

De reis naar verlichting is echt een proces van de voortdurende ontplooiing van jullie, een uitnodiging om jezelf met liefde te accepteren en helder te schijnen als het geliefde en integrale geïndividualiseerde aspect van de Bron dat jullie werkelijk zijn. Het is door de voortdurende verkenning en koestering van deze relatie met jezelf zodat jouw uiterlijke relaties en ervaringen ook zullen blijven evolueren.

Dus begrijp dat voor elke grote verschuiving waar jullie doorheen gaan, er meer zal zijn om vanbinnen te ontdekken, en sta toe dat dat een natuurlijk onderdeel wordt van jullie spirituele beoefening terwijl jullie verder gaan tijdens deze ongekende tijden van ontdekking en creatie. Het is een essentiële activiteit die zowel het Ene als het geheel dient.

Aartsengel Gabriel


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl