Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 20 januari 2019

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap /18 Januari 2019 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
18 Januari 2019 / via Shelley Young


Aangezien, velen van jullie zijn gefocust op het creëren van een stralende gezondheid voor jullie zelf, willen we de vibrationele staat van voedsel vandaag met jullie bespreken.

Een van de redenen waarom modern voedsel veel minder duurzaam is geworden dan ooit tevoren, is het gebrek aan liefde dat in de voorbereiding is gestopt. Toen voedsel massaal werd geproduceerd, werd het meer een handelszaak en veranderde de vibratie van het voedsel om die verschuiving weer te geven. Hetzelfde geldt voor fastfood - het is voedsel dat bereid is om te voldoen aan de criteria van snelheid en gemak, maar het ontbreekt aan de energie van liefde.

Wanneer dingen massaal worden geproduceerd, kunnen ze vaak komen met de krachtige stempel van onverschilligheid. Als de werknemer daar echt niet zou willen zijn, kan het de energie van boosheid vasthouden/dragen of dat de voorbereiding ervan een hele opgave was.


In de oudheid groeide het voedsel met een doel en werd met liefde bereid. Dat, gecombineerd met het zegenen van het eten of het zeggen van dank voor een maaltijd, resulteerde in het feit dat voedsel niet alleen werd gepresenteerd met de intentie om iedereen te ondersteunen, maar het hield een hogere vibratie vast, ongeacht wat het eten was te danken aan zijn bediening en presentatie. Het werd ook gebruikt als een hulpmiddel voor verbinding, dat zijn liefdevolle vibratie verder ondersteunde.

Dus als je verder gaat in jouw verlangen om jezelf lief te hebben en te ondersteunen en degenen die je liefhebt, raden wij je aan om liefde als het belangrijkste ingrediënt van je eten te maken. Kweek je eigen eten met liefde of kies ervoor om voedsel te kopen dat met zorg en verantwoordelijkheid is geteeld. Kook met liefde en de intentie voor verbinding. Bedank jouw eten. Zegen jouw voedsel en degenen die het je hebben verstrekt.

Vraag voordat je eet of de keuze die je maakt liefdevol is voor jou en je lichaam. Vraag je lichaam wat het nodig heeft en zorg ervoor dat je het aan het lichaam geeft. En als je geen toegang hebt tot voedsel waarvan je denkt dat het gemaakt is met liefde, om wat voor reden dan ook, laat het dan met je eigen liefde doordringen, wetende dat jouw zegening ervan een vibrationele verandering zal creëren die het veel beter voor je maakt. Er is niets dat jouw cellen glanzender laat schijnen dan de inname van voedsel dat de energie van liefde bevat.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nlWij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.


Alvast bedankt, Ine & Martien