Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 2 januari 2019

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 1 Januari 2019 / via Shelley Young


Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
1 Januari 2019 / via Shelley Young
  


Gelukkig Nieuwjaar! We raden jullie aan vriendelijk en zachtaardig te zijn als jullie gewend raken aan de energieën van 2019. Het is een duidelijke verandering van de energieën van 2018. Een zacht gevoel uit die energieën zonder verwachting wordt aanbevolen. Het is normaal dat het voor verlichte mensen tot de eerste equinox van een jaar duurt om echt een gevoel voor de eigenschappen van een nieuw jaar te krijgen.

We willen jullie er ook bewust van maken dat jullie wat intensiteit kunnen voelen in januari, omdat het twee eclipsen bevat. Als je merkt dat je de energieën sterk voelt, begin dan alsjeblieft niet te wanhopen, denken dat 2019 meer van dezelfde energieën van 2018 zal inhouden. Dat zal het niet.


2018 ging over het verkennen van macht en jullie opkomende soevereiniteit en de onderliggende energie ervan was herziening. 2019 zal gefocust zijn op jullie activering, waarbij de onderliggende energie creatie is. Het zijn compleet verschillende thema's met totaal verschillende energetische kenmerken.

Jullie zullen altijd kleine hoeveelheden intensiteit hebben en verschillende energieën ervaren terwijl jullie doorgaan met groeien en uitbreiden. Dat is slechts een deel van op het aardoppervlak zijn. Weet dat jullie ongelooflijk bedreven zijn geworden in het navigeren. De sleutel hier is om aanwezig te blijven en je wijsheid en meesterschap te gebruiken om door de energieën te navigeren die op een bepaald moment verschijnen zonder ze met het penseel van het verleden te schilderen.

Het reliëf dat jullie dit jaar voelen, ondersteunt voorwaartse beweging in wat je wilt creëren en hoe jullie jezelf op nieuwe en bekrachtigde manieren willen uitdrukken.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Wij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

Alvast bedankt, Ine & Martien