vrijdag 18 januari 2019

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 16 Januari 2019 / via Shelley Young


Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
16 Januari 2019 / via Shelley Young


Dierbaren, we begrijpen vertrouwen kan een zeer moeilijke element voor jullie zijn. Maar begrijp alsjeblieft wanneer jullie ervoor kiezen te proberen te navigeren zonder vertrouwen, jullie kiezen voor weerstand tegen je nu moment zonder enige basis hiervoor. Verder veranderd jullie gebrek aan vertrouwen jullie aandacht van je eigen scheppingsruimte naar een tijdlijn die bevat wat je niet wilt. Als de dingen dan niet goed gaan op de manier die je al vreesde, zult je uitroepen: "Zie je? Ik wist het!"

Vertrouwen is wat het ontvouwen van het ware potentieel van een bepaalde omstandigheid mogelijk maakt. Als je geen vertrouwen hebt aangewend om te zien wat iets kan worden, heb je het geen eerlijke kans gegeven. Het is alsof je zaden plant en dan weigert ze water te geven, omdat je jezelf ervan overtuigt dat ze toch niet zullen groeien.


Is het geen tijd om te zien waar vertrouwen je kan brengen? Als je moeite hebt met de energie van vertrouwen, waarom dan niet gewoon in de affirmatie gaan, "God leidt me nu" en zie waar je toe geleid wordt? Vertrouwen is wat jou toelaat om geleid te worden naar de ervaringen waar je naar verlangt.

Als gevolg van maatschappelijke conditionering en de ervaringen die jullie voordien als onbewuste makers hadden, is vertrouwen een aspect dat gemeden is en daardoor is het nogal onderontwikkeld. Maar jullie zijn klaar om verder te gaan en jullie vaardigheden van vertrouwen aan te scherpen, want het is de sleutel tot het ontdekken van jullie hoogste potentieel op alle gebieden van jullie leven. Het is het krachtige hulpmiddel van bewuste co-creatie.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Wij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

Alvast bedankt, Ine & Martien