woensdag 16 januari 2019

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 14 Januari 2019 / via Shelley Young


Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
14 Januari 2019 / via Shelley Young


Dierbaren, besef alsjeblieft dat jullie brede intenties Het Universum veel meer ruimte geven om met jullie met de hoogste potentiëlen en de grootste mogelijkheden te verbinden waarvan jullie je niet bewust zijn.

Als jullie iets in je leven proberen te creëren en het komt niet samen, dan adviseren we jullie ten stelligste om te onderzoeken op welke manieren jullie je droom misschien beperken en jullie net wijder uitwerpen, omdat het onze observatie is geweest dat het grootste deel van de tijd wat jullie denken jullie kunnen creëren en wat echt mogelijk is want jullie zijn enorm anders.


Co-creatie is het eren van jullie inspiratie zaad en dan jullie ziel, samen met een Universum dat jullie aanbidt, toe te staan om dat verlangen water te geven en te laten groeien in zijn meest volledige potentieel en daar voorbij op manieren die jullie eenvoudigweg niet kunnen bedenken aan jullie kant van de sluier. De magie vindt plaats in het rijk van de oneindige mogelijkheden en dat is waar jullie je ziel toestemming willen geven om te spelen.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Wij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

Alvast bedankt, Ine & Martien