Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 12 januari 2019

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 11 Januari 2019 / via Shelley Young


Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
11 Januari 2019 / via Shelley Young


Dierbaren, alle dingen hebben het potentieel om in het licht of in de schaduw te zijn. Wij willen het uitleggen op een manier die heel eenvoudig is om te begrijpen. Als iets in het licht is, bevindt het zich in een staat van verbinding, als het zich in de schaduw bevindt, bevindt het zich in een staat van afscheiding.

Laat ons jullie een voorbeeld geven. Schoonheid, gecreëerd of gewaardeerd als een zuivere uitdrukking van de hemel op aarde, is een voorbeeld van de lichte kant van schoonheid. Schoonheid wanneer ze wordt achtervolgd als een extern krachtmiddel of om zichzelf terzijde te zetten als beter dan anderen, zou de schaduwkant ervan zijn. Schoonheid zelf is niet licht noch donker, het is gewoon schoonheid.


Het gebruik van spiritualiteit/religies is licht wanneer het wordt gebruikt als een middel van verbinding, ondersteuning en expansie dat het geheel dient. Het is in de schaduw wanneer iemand zichzelf superieur of meer begaafd ziet dan anderen en dat oordeel gebruikt om zichzelf af te scheiden van anderen of om anderen onder controle te houden.

Geld kan worden gebruikt om genezing te creëren, uitbreiding en het geheel te dienen. Het kan ook worden gebruikt als een middel voor externe bekrachtiging en om zichzelf van anderen te scheiden. Geld zelf is niet licht of donker, het is gewoon geld, een hulpmiddel voor energetische uitwisseling.

Dus wanneer jullie worden geleid om schaduwwerk voor jezelf te overwegen, is het slechts het ontdekken en terugwinnen van de delen van jouw die ervoor gekozen hebben om zichzelf af te scheiden om welke reden dan ook en om hen terug te verwelkomen in de liefde, veiligheid en volle potentieel van de heelheid van jou.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl