Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 11 januari 2019

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 10 Januari 2019 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
10 Januari 2019 / via Shelley Young


Velen van jullie hebben barrières opgeworpen om in jullie ware authentieke kracht te stappen omdat jullie bang zijn dat dit een verantwoordelijkheidslast met zich meebrengt. Dit komt voort uit het oude paradigma van de marteldienst, samen met herinneringen uit het vorige leven van minder dan positieve ervaringen rond kracht.

Intensivering van jullie authentieke kracht, jullie eigen soevereiniteit en meesterschap, is jullie dienstbaarheid. Het dient op veel verschillende manieren. Het toont en verankert de energie van wat er op jullie planeet kan worden bereikt. Het laat zien dat jullie in energieën zijn die volkomen veilig voor je zijn om je goddelijke authentieke zelf te belichamen en een pad te kiezen dat op die waarheid is gebaseerd. Jullie zijn krachtige leiders door een voorbeeld te geven. Verder helpt jullie verlichtingsproces de energetica van jullie gemeenschappen, het raster, de hele planeet.

Door je eigen werk te doen, kun je anderen helpen vanuit een gebalanceerde, liefdevolle ruimte. Het stelt je in staat om een betrouwbaar persoon te zijn voor anderen die je dan kunnen opzoeken en weten dat ze zullen worden ontvangen met liefde en acceptatie omdat belichamen in jezelf is waar je aan hebt gewerkt, zie je.

Dus niet alleen dient jouw zijnheid de energetica van de planeet, het dient ook anderen op een manier die stroomt en alle betrokkenen ondersteunt. Het laat ook toe dat je eigen gaven naar de oppervlakte komen om op een vreugdevolle manier te worden gedeeld, wat altijd jouw goddelijke missie was.

Het ging nooit om het dragen van het gewicht van de wereld op je schouders, maar eerder door het licht dat in je schijnt te laten zien wat er nog meer mogelijk is, wat de weg vrijmaakt voor anderen om in de ontdekking van hun eigen licht en goddelijke vermogens te stappen.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Wij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

Alvast bedankt, Ine & Martien